Wij hebben de ambitie om iedereen te laten groeien, of je nu een starter of een professional bent. Kies uit één van de kappersopleidingen van B Academy en leer van onze experts op het gebied van haar.

B ACADEMY KAPPERSOPLEIDINGEN:

Kappersopleiding The Allround Hairstylist close up van het knippen op nat haar

THE ALLROUND HAIRSTYLIST

Jouw carrière in het kappersvak begint hier.
Jaaropleiding | 2 dagen per week | Basisopleiding
Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Alkmaar en Utrecht

The Amazing Hairstylist kappersopleiding close up van blond haar dat gevlochten wordt

THE AMAZING HAIRSTYLIST

De essentiële vervolgopleiding voor de kapper die verder wil.
40 weken | 1 dag per week | Vervolgopleiding
Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Alkmaar en Utrecht

balayage workshop volgen

BALAYAGE BOOTCAMP

Voor de perfecte Instagrammable look
Zomer 2021 | 4 dagen | Vervolgopleiding
Amsterdam

De opleidingen van B Academy Hair zijn te volgen in
Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem en Alkmaar!

HAIR ACADEMY FOR CREATIVES

B Academy biedt branche-erkende kappersopleidingen met een hoog slagingspercentage. In de basisopleiding The Allround Hairstylist word je in minder dan 1 jaar opgeleid tot MBO niveau 3+ en dat in de meest creatieve omgeving die je je kunt wensen. Onze studenten zijn door het hoge niveau en de goede reputatie van B Academy gewild op de arbeidsmarkt. Het kan dus zo zijn dat je al een baan hebt, voordat je afgestudeerd bent aan B Academy! Wil je graag eerst meer informatie over de opleidingen? Of onze locaties bekijken? Kom dan naar een infoavond op één van onze locaties of woon deze online bij!

The Allround Hairstylist student knipt het haar van een model voor de spiegel op de Academy

FOUNDER ANDY UFFELS

B Academy is opgericht door niemand minder dan internationaal Hair Artist Andy Uffels. Andy Uffels begon op zijn negentiende in het kappersvak en maakte al snel naam door binnen drie jaar de jongste wereldkampioen ooit te worden. Sindsdien heeft hij een succesvolle en veelzijdige carrière in de kappersbranche opgebouwd als Global Art Director voor grote haarmerken als Pantene en Philips Haircare, als editorial haarstylist tijdens de internationale modeshows in Parijs en Milaan, als saloneigenaar en als founder van het professionele haarmerk The Insiders. Hij is drie keer uitgeroepen tot ‘Hairdresser of the Year’ en hij is lid van de Coiffure Award ‘Hall of Fame’.

Andy richtte B Academy op, omdat hij zag dat er te weinig verbinding was tussen de haaropleidingen en de praktijk. Daarnaast wilde hij een inspirerende plek creëren voor gemotiveerde studenten die graag hun talenten ontdekken. Hij vond het belangrijk dat de lessen gegeven zouden worden door educators die met beide benen in de praktijk staan en dagelijks werkzaam zijn in een salon. Alleen zo kun je de fundering leggen voor een mooie en lange carrière.

Andy Uffels founder van B Academy

B Academy Hair is een CRKBO-geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.

CRKBO-logo

INFOAVONDEN

Denk jij erover een jaaropleiding bij B Academy Hair te volgen? Meld je dan nu aan voor een (online) infoavond. We vertellen je tijdens deze avond uitgebreid over al onze opleidingen.