Laten we één ding duidelijk maken: bij de kappersopleidingen van B Academy word je niet opgeleid om examen te doen. Je wordt juist getraind om ijzersterk aan je nieuwe carrière te kunnen beginnen. Wij leren je de kennis en vaardigheden die je echt nodig hebt om succesvol te zijn. Stoffige, gedateerde lesstof, evenals ongepassioneerde educators, hebben bij ons geen plek. We werken uitsluitend met ons eigen, unieke lesmateriaal en de lesstof wordt jaarlijks verbeterd en versterkt om deze zo actueel en inspirerend mogelijk te houden. Ook zijn de B Academy educators allemaal werkzaam in de praktijk, wat zorgt voor een merkbare affiniteit met brancheontwikkelingen en een essentiële aansluiting met de huidige markt.

CRKBO_kappersopleiding-amsterdam

B Academy is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze kappersopleidingen vrijgesteld van btw.

kappersopleidingen infoavond

INFOAVONDEN

Kom een keer de sfeer van B Academy beleven tijdens een infoavond! We vertellen je tijdens deze avond uitgebreid over al onze opleidingen.