educator judith

Meet the team: Educator Judith!

Educator Judith

Judith is één van de educators die bij B academy lesgeeft, vandaag stelt zij zich voor:

Nou Judith.. introduce yourself!
Hi mijn naam is Judith (of Juud) en ik heb bijna de magische leeftijd van 30’er bereikt! Al vier jaar werk ik als educator bij B academy. Ik ben begonnen als manager van The Graduates, hiernaast werkte ik een dag in de week voor B academy. Snel merkte ik, dat ik een hele grote liefde had voor het overbrengen van wat ik het liefst doe: haar en alles wat hierbij komt kijken! Via deze weg ben ik steeds een beetje meer voor de academy gaan doen. Nu breng ik het meeste van mijn tijd door bij B academy en werk ik hiernaast een dag in de week bij the Graduates Utrecht om de verbondenheid met zowel klant als haar te behouden. Natuurlijk kan ik deze ervaring ook weer delen met mijn studenten!

Zowel werk als privé ben ik een echt mensen-mens, en heb ze het liefst de hele dag om mij heen. Samen met mijn vriend woon ik in Arnhem waar ik vaak te vinden ben in het centrum om mijn tweede passie te uiten.. winkelen! Daarnaast vind ik het ook heerlijk met vriendinnen te terassen, te koken en festivals te bezoeken wanneer het zonnetje er weer is!

Hoe ben je bij B academy terecht gekomen?
Het begon allemaal bij de infoavond, deze heb ik ongever drie keer bezocht in drie jaar tijd. Elke keer zei ik weer tegen mijzelf: ooit ga ik bij B werken. Alleen vond ik mezelf nog niet hip, cool en ervaren genoeg. Bij mijn laatste gesprek dacht ik: “Juud het is nu of nooit.” De beste sprong die ik heb gemaakt!

Heb je altijd al een passie voor hair gehad? 
Toen ik als klein meisje ooit een aardappel-mannetje kreeg die ik in de vensterbank moest zetten en water moest geven, net zolang tot er gras uit zijn hoofd groeide, wisten mijn ouders al genoeg. Elke Barbie en alle poppen met haar waren in mijn kindertijd kaal. Ook  kon ik uren op mijn kamer bezig zijn met het doen van de haren van vriendinnen. Dus ja, ik wist al heel vroeg dat ik kapper ging worden!

Wat vind je het tofste aan lesgeven?
Heel cliché maar waar: het overbrengen van wat ik het liefst doe! Alle tips en trucs die ik de afgelopen jaren opgepikt en toegepast heb, over kunnen brengen aan mijn studenten. Ik groei van binnen écht als ik studenten met iets kleins zo’n boost kan geven. Mijn studenten stap voor stap laten leren, en ze laten ontwikkelen tot wie zij willen zijn binnen deze branche. Elke student kiest uiteindelijk zijn eigen pad en krijgt een voorkeur voor een onderdeel, het is heerlijk als jij als educator hier jouw bijdrage in kunt leveren! Ik krijg hier elke keer weer zo’n energie van!

Is er iets wat je vaak ‘preekt’ maar zelf nooit doet?
Ojee confession.. Ik breng zowel klant als student altijd bij dat elke dag je haar wassen niet nodig is en dat dit ook niet heel goed voor je haar en hoofdhuid is, maar zelf was ik wel ELKE dag mijn haar! Dan sta ik weer onder de douche met mijn favoriete douchegel en shampoo en denk ik; de volgende keer doe ik het écht niet meer haha!

Share This Post

Related Post

Geef een reactie

Your email address will not be published. E-mailadres en gebruikersnaam zijn verplicht.