Educator Emma

Meet the Team: Educator Emma!

Educator Emma

Meet the B academy Hair team! Dit keer het woord aan onze Creative Educator Emma Lenting:

Hoi! Ik ben Emma, 27 jaar en werk als Creative Educator bij B Academy. Je kunt me ook vinden bij The Graduates als Inspirator. In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden en familie en vind ik het heerlijk om lekker te shoppen. Ook  ben ik graag met mijn hond in het park voor een beetje ontspanning.

Hoe ben je bij B academy terecht gekomen?
Toen ik bezig was met mijn kappersopleiding, kwamen er een aantal meiden op school een demo geven en kletsen over The Complete Hairstylist. B Academy begon toen namelijk net met de eerste ‘Complete Hairstylist’ (CHS). Ik werd direct geprikkeld en voelde dat dit was wat ik moest doen, aangezien ik niet erg warm werd van de opleiding die ik toen volgde. Hierna ben ik de CHS gaan volgen (dit was de 1e of 2e die ooit gegeven werd) en daar ging een wereld voor me open!

Heb je altijd al een passie voor hair gehad?
Ik heb vanaf dat ik kon praten al geroepen dat ik hairstylist wou worden. Mijn moeder werkte ook in een salon en dit heeft toch indruk gemaakt.

Wat vind je ’t allertofst aan lesgeven?
Het tofste aan lesgeven is dat ik mijn passie mag doorgeven aan anderen, dat de studenten geïnspireerd raken en ook heel goed willen worden. Door de maanden heen zie je ze ook sterk groeien en merk je dat ze steeds zelfstandiger worden en uiteindelijk vliegen ze uit 😊.

Is er iets wat je vaak ‘preekt’ maar zelf nooit doet?
Dat je haar minimaal 1x per week een masker verdient maar zelf vergeet ik het vaak ook of neem ik de tijd er niet voor.

Share This Post

Related Post

Geef een reactie

Your email address will not be published. E-mailadres en gebruikersnaam zijn verplicht.