b academy alkmaar

Nieuwe Locatie: B Academy Alkmaar

B academy Alkmaar

Yes, B Academy Alkmaar zal de nieuwe locatie worden van B Academy Hair! Vanaf deze zomer zal je de opleiding The Basic Hairstylist kunnen volgen in Alkmaar.

B Academy Alkmaar: Infoavond en Inschrijving

Op dit moment zijn we druk in de weer om het perfecte pand te vinden, dus wanneer je interesse hebt voor B Academy Alkmaar en je wilt graag een keer langskomen op de infoavond, kun je je voor nu aanmelden voor de infoavond in Amsterdam

Heb je interesse in de kappersopleiding in Alkmaar? The Basic Hairstylist gaat in Alkmaar 27 augustus van start, op maandag en woensdag zul je les hebben. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven!

Share This Post

Related Post

Geef een reactie

Your email address will not be published. E-mailadres en gebruikersnaam zijn verplicht.