INSPIRATIE: De tofste Instagram accounts voor kappers

instagram hair inspiration

Ben je toe aan een boost inspiratie maar kun je het niet vinden? Instagram is een mega platform met onwijs veel hair accounts, een goede plek om op zoek te gaan naar inspirerende beelden. Hierbij vier toffe Instagram accounts voor kappers om inspiratie uit op te doen:

Instagram hair inspo:

1. Kimemily Pham (@kimwasabi)

Als global artist van Mydentity (Guy Tang) is dit zeker niet iemand die mag missen in dit lijstje. Ze is nog niet zo populair als Guy Tang himself, maar met honderdduizend volgers is ze toch best een groot account in de hair wereld. Kim maakt de tofste kleurcreaties en is mega creatief, neem dus zeker een kijkje op haar account!
Kim Wasabi Guy Tang Amsterdam

2. Hair Painters (@hairpainters)

Ben jij helemaal gek van blonde en balayage-technieken? Dan is dit account het zeker waard om even op te kijken. Ze posten vaak blonde balayages met de meest toffe colormelt. Het is geen privé account of van een salon, maar een verzamelaccount wie andere salons en haarstylisten repost. Gelukkig geven ze altijd credits weer, zo kun je dus bij heel veel toffe pagina’s komen!
instagram hairpainters balayage techniek

3. Megan Schipani (@shmeggsandbaconn)

Voor de liefhebbers onder ons die wel houden van een apart kleurtje opgelet: Megan Schipani is hèt account dat je moet gaan volgen. De kleuren die ze maakt zijn echt een kunstwerk om te zien en haar account is daarom zeker de moeite waard om inspiratie bij op te doen!

4. Hair Painting Michigan (@aaashleee)

Op Instagram laat @aaashleee zien wat ze in de salon doet. Zo deelt ze de recepten, laat ze je de techniek zien en geeft ze tips over producten. Ook maakt ze alle kleuren die je kunt bedenken: van natural blondes tot vivid brights. Voor ieder wat wils dus!
Instagram accounts voor kappers

Natuurlijk zijn er heel veel accounts, dus mocht je goede tips hebben laat het weten in een comment! Enne.. ben je al bekend met ons eigen Instagram account? Staat ook bomvol inspirerende hairdo’s, neem dus zeker ook een kijkje op @bacademyhair

 

Share This Post

Related Post

Vragen over B Academy?

  (020) 312 2060           info@bacademy.nl         WhatsApp         Alleen op werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur.

CRKBO_kappersopleiding-amsterdam