infoavond kappersopleiding
kappersopleidingen

Nergens anders in Nederland leer je dit mooie ambacht zo snel, tot op zo’n hoog niveau.

Laten we één ding duidelijk maken: bij de kappersopleidingen van B Academy word je niet opgeleid om examen te doen. Je wordt juist getraind om ijzersterk aan je nieuwe carrière te kunnen beginnen. Wij leren je de kennis en vaardigheden die je echt nodig hebt om succesvol te zijn. Stoffige, gedateerde lesstof, evenals ongepassioneerde educators, hebben bij ons geen plek. We werken uitsluitend met ons eigen, unieke lesmateriaal en de lesstof wordt jaarlijks verbeterd en versterkt om deze zo actueel en inspirerend mogelijk te houden.

kappersopleidingen instagram
CRKBO_kappersopleiding-amsterdam

B Academy is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse overheid. Dit is voor ons belangrijk, omdat we hiermee kunnen aantonen dat we een kwalitatief goede opleiding zijn. Doordat we voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de overheid, zijn onze kappersopleidingen vrijgesteld van btw.

faq kappersopleiding infoavond

INFOAVONDEN

Kom een keer de sfeer van B Academy beleven tijdens een infoavond! We vertellen je tijdens deze avond uitgebreid over al onze opleidingen.