Become a Hairmodel

Collage van modellen die geknipt zijn door studenten van B Academy

WORDT HAIRMODEL VOOR B ACADEMY

Bij B Academy zijn we altijd op zoek naar nieuwe haarmodellen voor onze opleidingen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht. Wat de studenten geleerd krijgen tijdens de Allround Hairstylist en de Amazing Hairstylist jaaropleidingen moet natuurlijk in de praktijk worden gebracht. Daar kunnen we jou hulp bij gebruiken!

Onze studenten zijn regelmatig op zoek naar haarmodellen voor de nieuwste cut-, colour- en stylingtechnieken. En no worries onze ervaren educators houden een oogje in het zeil en bieden begeleiding waar nodig. Je verlaat de Academy gegarandeerd met prachtig haar!

Iets voor jou?

Wil je als B Academy hairmodel aan de slag, dan is het fijn als je openstaat voor verandering. Alleen bijpunten? Daar doen we niet aan. Maar we doen ook niets dat jij niet wilt. Alles gaat in overleg.

Omdat we het belangrijk vinden dat je haar aansluit op jouw persoonlijkheid, kun je er rustig van uitgaan dat je blij wordt van je behandeling.

De benefits

– Je profiteert van de meest fashionable cut-, colour- en stylingtechnieken, maar voor een minimale prijs.

– Moet je even wachten tot je geholpen wordt, dan kan dat in een gezellige huiskamer vol mooie modebladen en -boeken. De koffie en thee staan klaar!

– Je haar wordt behandeld met professionele producten van Wella Professionals, Sebastian Professional en Sassoon Professional, die je na je behandeling ook meteen kunt aanschaffen.

Meld je aan!

Dat kan door het invullen van het aanmeldformulier. Zodra je alles hebt ingevuld ben je opgenomen in ons modellenbestand, dit gaat automatisch; je krijgt dus geen bevestiging . Wanneer onze studenten een model zoeken voor een coupe met jouw wensen, dan word je uitgenodigd!

 Let op: je inschrijving is geheel vrijblijvend. De student neemt contact met jou op wanneer hij/zij een model zoekt. De B Academy is een opleidingsinstituut en geen salon waar op verzoek afspraken kunnen worden ingepland.

Hairmodel info

Een afspraak bij B Academy duurt gemiddeld tussen de twee en vier uur, afhankelijk van de opdracht. Tijdens het maken van je afspraak wordt dit uitgebreid met je besproken.

Wil je jouw afspraak annuleren? Dat kan tot uiterlijk twee dagen voor de afgeproken datum. Bij ziekte of andere noodgevallen graag voor 9.00 uur telefonisch afmelden op nummer 020 312 206 0. Vanaf 8.30 uur zijn we bereikbaar.

We willen graag op je kunnen rekenen. Kom je niet opdagen op een gemaakte afspraak zonder je af te melden zoals hierboven beschreven? Dan zijn wij genoodzaakt je te registreren als ‘no show’ en word je uit ons modellenbestand verwijderd.

Omdat het een speciaal vakgebied is, knippen, kleuren en stylen we bij B Academy helaas geen afro haar. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zal dat te lezen zijn op deze website.

FAQ's

Je kunt je aanmelden als B Academy hairmodel door het aanmeldformulier in te vullen. LET OP: Na invulling en het versturen van jouw aanmeldformulier, sta je automatisch geregistreerd in ons modellenbestand. Je krijgt hiervan geen bevestiging.

Belangrijk: B Academy biedt alleen cursussen aan bedoeld voor Europees haar. Heb je dus afro haar, dan kom je helaas niet in aanmerking voor ons modellenbestand.

Als B Academy hairmodel is het de bedoeling dat je openstaat voor verandering. Alleen de puntjes bijknippen is voor ons niet voldoende; er gaat iets gebeuren met je haar! Uiteraard wordt dit met je besproken en doen we geen dingen die jij niet wilt. We creëren altijd een kapsel dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid.

De behandelingen vinden plaats in de salonruimtes van B Academy in Amsterdam, Eindhoven, Arnhem en Utrecht. Meer informatie over de locaties vind je hier: routebeschrijving.

Voordat je een afspraak kunt maken, moet je geregistreerd zijn in ons modellenbestand. Ga daarvoor naar het aanmeldformulier. Wanneer je geregistreerd staat, word je opgenomen in het bestand. Vervolgens kun je door een B Academy student benaderd worden, wanneer hij of zij jou als model nodig heeft. Samen met de student overleg je over de datum en het tijdstip. Het is dus niet mogelijk om zelf te bellen voor een afspraak.

Let op: het kan voorkomen dat je nooit wordt uitgenodigd voor een afspraak, onze studenten hebben dan zelf hun modellen geregeld.

Je behandeling wordt uitgevoerd door één van de B Academy studenten. Alle cursisten die bij B Academy lessen volgen, worden gecoacht onder zeer persoonlijke en professionele begeleiding van onze deskundige educators. Ze worden getraind in de meest recente vakkennis van knippen, snijden, kleuren en stylingtechnieken.

Nee, alleen B Academy modellen die officieel zijn ingeschreven kunnen geboekt worden.

Bij binnenkomst word je aangemeld in ons systeem. We willen voorkomen dat onze afspraken te laat komen, zodat onze cursisten rustig en netjes op tijd kunnen beginnen.

Onze kleurbenadering is vernieuwend en afgestemd op het model. Wij zijn van mening dat de kleur er mooi, natuurlijk en smaakvol moet uitzien. Samen met de B Academy student en educator wordt gekeken welke kleur het best bij je past en voor een natuurlijk eindresultaat zorgt. We werken met kleuringen van Wella Professionals.

Nee. Je haar wordt bij B Academy gewassen.

Ja. Al onze producten zijn beschikbaar voor aankoop. Onze cursisten helpen je graag met het selecteren van de juiste producten, afgestemd op jouw haartype en behoefte.

Als je je aangemeld hebt als hairmodel, blijf je bij ons in het modellenbestand tot je je weer afmeld. Wil je niet meer door onze studenten gecontacteerd worden? Stuur dan een mailtje naar info@bacademy.nl en wij zullen jouw gegevens uit het modellenbestand halen.