WORDT B ACADEMY HAIRMODEL

Collage van modellen die geknipt zijn door studenten van B Academy

B Academy studenten zijn altijd op zoek naar modellen om te knippen, stylen en/of kleuren. Om het zoeken naar het geschikte model voor de geschikte coupe een beetje te vergemakkelijken, hebben wij speciale Facebookgroepen opgericht waarin zij oproepjes kunnen plaatsen wanneer zij een model zoeken voor een bepaalde les. Per locatie hebben wij zo’n besloten facebookgroep opgezet. Lijkt het jou leuk om model te zitten bij een van onze locaties, dan kun je hieronder lid worden van de facebookgroep bij jou in de buurt.

HOE WERKT HET?

Je kunt via de linkjes hieronder een verzoek indienen voor de besloten Facebookgroep van de locatie waar je graag model wilt zitten. Onze studenten plaatsen regelmatig een oproepje wanneer zij modellen zoeken voor de les met daarin een beschrijving van het soort model dat ze zoeken (eventueel met voorbeeld foto erbij). Als model kun je reageren op de oproep onder het bericht, dan neemt de student vervolgens contact met je op. Je kunt als model ook zelf een oproepje plaatsen met een recente foto en beschrijving voor welk soort kapsels je graag model zou willen zitten. Dit is geheel vrijblijvend. De student kan dan contact met je opnemen wanneer jouw wensen passen in zijn/haar lesprogramma. B Academy is een opleidingsinstituut en geen salon waar op verzoek afspraken kunnen worden ingepland.

Iets voor jou?

Wil je als B Academy hairmodel aan de slag, dan is het fijn als je openstaat voor verandering, maar dat hoeft niet perse. We doen sowieso niets dat jij niet wilt, alles gaat in overleg.

Omdat we het belangrijk vinden dat je haar aansluit op jouw persoonlijkheid, kun je er rustig van uitgaan dat je blij wordt van je behandeling.

De benefits

– Er zijn inderdaad geen kosten aan verbonden als je model bent, behalve een eventuele kleurtoeslag bij het kleuren, als je heel vol of lang haar hebt.

– Je haar wordt behandeld met professionele producten van Wella Professionals en Sebastian Professional en Sassoon Professional en The Insiders, die je na je behandeling ook meteen kunt aanschaffen.

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden als hairmodel door een verzoekje in te dienen voor onze besloten Facebookgroep van de locatie bij jou in de buurt (Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven of Utrecht). Hierin plaatsen onze studenten oproepjes wanneer zij een model zoeken of kun je zelf een oproepje plaatsen.

Let op: De B Academy is een opleidingsinstituut en geen salon waar op verzoek afspraken kunnen worden ingepland.

Hairmodel info

Een afspraak bij B Academy duurt gemiddeld tussen de twee en vier uur, afhankelijk van de opdracht. Tijdens het maken van je afspraak wordt dit uitgebreid met je besproken.

Wil je jouw afspraak annuleren? Dat kan tot uiterlijk twee dagen voor de afgeproken datum. Bij ziekte of andere noodgevallen graag voor 9.00 uur telefonisch afmelden op nummer 020 312 206 0. Vanaf 8.30 uur zijn we bereikbaar.

We willen graag op je kunnen rekenen. Kom je niet opdagen op een gemaakte afspraak zonder je af te melden zoals hierboven beschreven? Dan zijn wij genoodzaakt je te registreren als ‘no show’ en word je uit ons modellenbestand verwijderd.

Omdat het een speciaal vakgebied is, knippen, kleuren en stylen we bij B Academy helaas geen afro haar. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zal dat te lezen zijn op deze website.

FAQ's

Je kunt je aanmelden als hairmodel door een verzoekje in te dienen voor onze besloten Facebookgroep van de locatie bij jou in de buurt. Hierin plaatsen onze studenten oproepjes wanneer zij een model zoeken of kun je zelf een oproepje plaatsen.

Als B Academy hairmodel is het de bedoeling dat je openstaat voor verandering. Alleen de puntjes bijknippen is voor ons niet voldoende; er gaat iets gebeuren met je haar! Uiteraard wordt dit met je besproken en doen we geen dingen die jij niet wilt. We creëren altijd een kapsel dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid.

De behandelingen vinden plaats in de salonruimtes van B Academy in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht. Meer informatie over de locaties vind je hier: routebeschrijving.

Voordat je een afspraak kunt maken, moet je geregistreerd zijn in ons modellenbestand. Ga daarvoor naar het aanmeldformulier. Wanneer je geregistreerd staat, word je opgenomen in het bestand. Vervolgens kun je door een B Academy student benaderd worden, wanneer hij of zij jou als model nodig heeft. Samen met de student overleg je over de datum en het tijdstip. Het is dus niet mogelijk om zelf te bellen voor een afspraak.

Let op: het kan voorkomen dat je nooit wordt uitgenodigd voor een afspraak, onze studenten hebben dan zelf hun modellen geregeld.

Je behandeling wordt uitgevoerd door één van de B Academy studenten. Alle cursisten die bij B Academy lessen volgen, worden gecoacht onder zeer persoonlijke en professionele begeleiding van onze deskundige educators. Ze worden getraind in de meest recente vakkennis van knippen, snijden, kleuren en stylingtechnieken.

Nee, alleen B Academy modellen die officieel zijn ingeschreven kunnen geboekt worden.

Bij binnenkomst word je aangemeld in ons systeem. We willen voorkomen dat onze afspraken te laat komen, zodat onze cursisten rustig en netjes op tijd kunnen beginnen.

Onze kleurbenadering is vernieuwend en afgestemd op het model. Wij zijn van mening dat de kleur er mooi, natuurlijk en smaakvol moet uitzien. Samen met de B Academy student en educator wordt gekeken welke kleur het best bij je past en voor een natuurlijk eindresultaat zorgt. We werken met kleuringen van Wella Professionals.

Nee. Je haar wordt bij B Academy gewassen.

Ja. Al onze producten zijn beschikbaar voor aankoop. Onze cursisten helpen je graag met het selecteren van de juiste producten, afgestemd op jouw haartype en behoefte.