Boek in 4 eenvoudige stappen de opleiding van jouw keuze:

1. Ga naar de inschrijfpagina van opleiding of cursus van je keuze:
Inschrijfpagina’s: The Allround Hairstylist, The Amazing Hairstylist, On The Set, Barber Skills
2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden.
3. Vul je factuur- en cursistgegevens in.
4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging.

Inschrijfprocedure The Allround Hairstylist

Je kunt jezelf aanmelden voor een matchingsgesprek door een e-mail te sturen naar inge.hengst@bacademy.nl. Het gesprek vindt altijd plaats op onze locatie in Amsterdam. Dan wordt beoordeeld of je geschikt én gemotiveerd genoeg bent voor de opleiding. Het matchingsgesprek is bepalend voor je toelating. Na het gesprek beslist B Academy of je aan de opleiding mag beginnen. Per e-mail informeren we je over of je wel of niet bent toegelaten. Meer informatie over het matchingsgesprek en toelating wordt gegeven tijdens de infoavonden.

Studiefinanciering

Omdat B Academy een particulier opleidingsinstituut is, kom je niet in aanmerking voor een OV-jaarkaart of studiefinanciering. Maar je hoeft ook geen lesgeld aan DUO te betalen. Wanneer je werkt naast je opleiding, kun je alle kosten voor je opleiding (minus de eerste € 500,-) indienen bij je jaarlijkse belastingopgave (je moet het lesgeld wel zelf betaald hebben). Deze kosten worden dan van je inkomen afgetrokken, waardoor je minder belasting betaalt.

Vrijstelling Kwalificatieplicht

Ben je nog geen 18 jaar en niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

 

Klik hier voor de inschrijfpagina’s: The Allround Hairstylist, The Amazing Hairstylist, On The Set