Kappersopleiding Arnhem

In Arnhem kun je de allround kappersopleiding volgen: The Allround Hairstylist. Tijdens the Allround Hairstylist word je in 40 weken opgeleid tot allround kapper. Na The Allround Hairstylist (of externe kappersopleiding) kun je de vervolgopleiding voor kappers volgen; The Amazing Hairstylist. The Amazing Hairstylist bestaat uit 21 lesweken waarin je je gaat verdiepen in knip en kleurtechnieken, online branding en meer!

Infoavond

Wil je een keer langskomen op locatie om kennis te maken met B Academy en meer informatie te krijgen over onze kappersopleidingen? Dan is een infoavond hiervoor de ideale gelegenheid. Tijdens deze avond wordt je uitgebreid geïnformeerd over de kappersopleidingen en de mogelijkheden bij B Academy. Ook kun je al je vragen stellen en zul je kennis maken met de Educators.

Wil jij hier bij zijn? Klik hier voor de eerstvolgende data.

Routebeschrijving B Academy Arnhem

Openbaar vervoer
B Academy ligt op een loopafstand van ongeveer tien minuten van Station Arnhem Centraal. Vanuit het station (uitgang centrum) ga je linksaf. Je loopt langs het Willemsplein en steekt het zebrapad over naar de tunnel. Je gaat linksaf langs het fietspad en langs het busstation. Op het Gele Rijdersplein ga je de tweede rechtsaf (de Bovenbeekstraat). Op de vijfsprong loop je rechtdoor de Beekstraat in. Na ongeveer 200 meter vind je de academy aan de rechterkant.

Parkeren
Wij adviseren om te parkeren in de parkeergarage Broerenstaat. Let op: dit is betaald parkeren! Het is dan maar één minuut lopen naar de academy.

Adres B Academy Arnhem

In Arnhem kun je B Academy vinden op het volgende adres:

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem
Tel: 020 312 2060