Kappersopleiding Eindhoven

In Eindhoven kun je de allround kappersopleiding volgen: The Allround Hairstylist. Tijdens the Allround Hairstylist word je in 40 weken opgeleid tot allround kapper. Na The Allround Hairstylist (of externe kappersopleiding) kun je de vervolgopleiding voor kappers volgen; The Amazing Hairstylist. The Amazing Hairstylist bestaat uit 21 lesweken waarin je je gaat verdiepen in knip en kleurtechnieken, online branding en meer!

Infoavond

Wil je een keer langskomen op locatie om kennis te maken met B Academy en meer informatie te krijgen over onze kappersopleidingen? Dan is een infoavond hiervoor de ideale gelegenheid. Tijdens deze avond wordt je uitgebreid geïnformeerd over de kappersopleidingen en de mogelijkheden bij B Academy. Ook kun je al je vragen stellen en zul je kennis maken met de Educators.

Wil jij hier bij zijn? Klik hier voor de eerstvolgende data.

Routebeschrijving B Academy Eindhoven

Parkeren
Er zijn betaalde parkeerplekken in de buurt.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen, namelijk 7, 14, 17, 19, 149 of 174. Met een paar minuten ben je bij bushalte Keizersgracht. Vanuit daar loop je de straat uit, dan meteen de eerste straat rechtsaf en dan zie je de academy aan je rechterhand op de Grote Berg nummer 20. Je hoeft niet over te stappen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

Vanuit het station ga je aan de stads-/taxikant de uitgang uit. Het eerste wat je ziet aan de overkant van de weg is de Primark, die kant loop je op. Dan ga je de zijstraat van de Primark in richting de Markt (zo heet het plein), waar alle terrasjes zitten. Deze straat loop je helemaal uit, totdat je op een open stukje komt waar aan het einde rechts een kapper zit naast een eettentje. Daar ga je de hoek om, steek je (rechts) bij de stoplichten over en ga je op de eerste hoek wederom de hoek om. Dan zie je de Academy op nummer 20.

Parkeren
Er zijn betaalde parkeerplekken in de buurt.

Adres B Academy Eindhoven

Je kunt ons in Eindhoven vinden op het volgende adres:

Grote Berg 20, 5611 KK Eindhoven
Tel: 020 312 2060