Nergens anders in Nederland leer je dit mooie ambacht zo snel, tot op zo’n hoog niveau.

De kappersopleidingen van B Academy zijn creatief, inspirerend en doelgericht. Ons doel is om jou te helpen het beste uit jezelf en uit de opleiding te halen. Dit kan door de combinatie van uniek lesmateriaal, gepassioneerde educators en natuurlijk jouw enthousiasme. Nergens anders in Nederland leer je dit mooie ambacht zo snel, tot op zo’n hoog niveau.

De B Academy kappersopleidingen zijn te volgen in Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Eindhoven en Utrecht. Hieronder een overzicht van ons aanbod:

Overzicht B Academy particuliere kappersopleidingen:

kappersopleidiing amsterdam arnhem eindhoven utrecht

THE ALLROUND HAIRSTYLIST

Wat: Allround basis kappersopleiding
Voor wie: Iedereen zonder (of met weinig) kapperservaring
Doel: Een solide basis aanleren
Duur: 40 weken (2 dagen per week)

Waar je bij andere kappersopleidingen twee tot drie jaar over doet, leer je bij ons in veertig weken. Hoe? Doordat wij jou niet gaan bezighouden met dingen waar je zelf niet van groeit als beginnend haarstylist. We laten je oefenen in de praktijk, wat aansluit bij de theorie in de lessen. Dit kan omdat het een particuliere kappersopleiding is. Hierdoor zet je in veertig weken een ijzersterke basis neer, waarbij je al veel ervaring hebt opgedaan.

THE AMAZING HAIRSTYLIST

Wat: Vervolgopleiding voor de kapper die verder wil
Voor wie: Niveau 3 of 4 junior haarstylisten en kappers met ervaring die meer creativiteit en zelfvertrouwen in het vak willen ontwikkelen
Doel: Jezelf creatief ontwikkelen zodat je vol zelfvertrouwen elke behandeling in de salon aankunt
Duur: 20 weken (2 dagen per week)

Je kent de basis knip- en kleurtechnieken, maar je hebt nog niet het zelfvertrouwen om deze op een creatieve manier eigen te maken en uit te voeren in de salon. Tijdens The Amazing Hairstylist leer je in een half jaar je vakkennis te maximaliseren en jezelf creatief uit te dagen. Zo kun je straks alle behandelingen in de salon vol zelfvertrouwen aan.

ON THE SET

Wat: De hairstyling cursus voor producties
Voor wie: Haarstylisten en make-up artists met een fashion ambitie
Doel: Na de cursus kun je succesvol werken tijdens shoots en shows
Duur: 10 lesdagen

Dé cursus voor haarstylisten en make-up artists die graag backstage tijdens shoots en shows willen werken. Tijdens de negende lesdag ga je aan de slag met een professionele shoot. Het beeld hiervan kun je gebruiken voor je portfolio!

faq kappersopleiding infoavond

INFOAVONDEN KAPPERSOPLEIDINGEN

Kom een keer de sfeer van B Academy beleven tijdens een infoavond! We vertellen je tijdens deze avond uitgebreid over al onze opleidingen.