B Academy Mode Media & Styling jaaropleiding fotoshoot

Heads up, Gelderland! Onze B Fashion Academy-opleiding Mode & Media Styling is vanaf augustus ook te volgen in Arnhem! Dit kan niet aan ons voorbij gaan zonder er een klein feestje van te maken en daarom bieden we je een exclusieve welkomstkorting aan. Je ontvangt bij je inschrijving voor Mode & Media Styling in Arnhem maar liefst €500,- korting!* 

Ontvang jouw welkomstkorting:

Bij B Academy werken we met matchingsgesprekken. om toegelaten te worden tot de opleiding. Dit doen we zodat we klassen hebben met studenten die allemaal net zo gedreven en enthousiast zijn als jij!

Plan daarom voordat je je online inschrijft een matchingsgesprek in bij onze B Fashion Academy manager Jacha via door een mailtje te sturen naar jacha.vankesteren@bacademy.nl.

Zijn we een match? Dan ontvang je je welkomstkorting bij je matchingsgesprek en kun je je officieel inschrijven!

Als je nog je twijfels hebt over de opleiding ben je meer dan welkom op onze infoavond in Arnhem. Tijdens deze avond word je uitgebreid geïnformeerd over de fashionopleiding en de mogelijkheden bij B Academy. Ook kun je al je vragen stellen en zul je kennis maken met de Educators. Meld je hier aan.

*Voorwaarden: de kortingscode is uitsluitend geldig op de Mode Media & Styling opleiding op de B Academy locatie in Arnhem die op 27 augustus 2019 start. De kortingscode is geldig tot en met 27 augustus 2019 en ontvang je bij je matchingsgesprek.

B Academy info

B Academy Arnhem
Beekstraat 68
6811 DW Arnhem

Icoon van een telefoon020 312 2060

Icon van een envelop info@bacademy.nl

Instagram icoon@bfashionacademy

Facebook icoonB Fashion Academy