B Fashion Academy Amsterdam

Modelopleiding Amsterdam

B Fashion Academy Amsterdam

Wil jij graag een modeopleiding volgen in Amsterdam? Leuk! Bij B Fashion Academy in Amsterdam kun je twee fashion jaaropleidingen volgen:

Bij B Academy werken we met kleine klassen, want persoonlijke aandacht vinden wij superbelangrijk. Ook krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. In een jaar tijd werk jij toe naar een eigen stijl en unieke visie. Want alleen dan onderscheid jij jezelf in de mode-industrie! Dit maken we samen met jou waar door jou op een persoonlijke wijze en met veel aandacht te coachen.

B Academy Amsterdam

Academy in Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Amsterdam Bijlmer ArenA is het 10 minuten lopen naar B Academy. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid. Handig als je met de auto komt!

Modeopleiding Amsterdam

  Keienbergweg 63, 1101GA Amsterdam

Dit maakt ons bijzonder:

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Inspirerende docenten uit de praktijk

Ons fashion aanbod bij B Academy in Amsterdam:

MODE & MEDIA STYLING

In 40 weken leer je hoe je concepten ontwikkelt, de styling verzorgt en hoe je imago’s bepaalt en neerzet met behulp van styling.

Lees verder >> 

Fashion design opleiding

FASHION DESIGN

Een professionele, praktijkgerichte fashion opleiding waarbij je in hoog tempo wordt klaargestoomd voor het modevak.

Lees verder >>

Routebeschrijving B Academy

Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je metrolijn 54, die om het kwartier vertrekt. Deze gaat rechtstreeks naar metrostation Bijlmer ArenA. Daar stap je uit. Dan is het nog acht minuten lopen naar de Keienbergweg. Je hoeft niet over te stappen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren voor de deur en op de gemeenschappelijke parkeerstroken aan de zijkant van de gebouwen, maar vaak is het erg druk. Helaas hebben wij een aantal klachten ontvangen van omliggende panden. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om niet bij andere panden voor de deur te parkeren, dit om klachten te voorkomen.

Praktische informatie

Locatie: Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam Zuid-Oost
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar)
Startdata: augustus & februari
Infoavonden Amsterdam: check hier de eerstvolgende geplande infoavond