MODE & MEDIA STYLING

Allround modestylist in één jaar

modeopelding

Expert in styling, trends en onderzoek

Tijdens de jaaropleiding Mode & Media Styling word je in een hoog tempo klaargestoomd voor een brede carrière binnen de modebranche. Al na één jaar kun je aan de slag als allround modestylist, maar jezelf ook ontwikkelen als brandmanager, grafisch vormgever of als redacteur van een modeblad. Je leert basistechnieken om mode grafisch vorm te geven en goed te presenteren.

Door ons inspirerende en exclusieve lesmateriaal in combinatie met de bijzonder praktijkgerichte lessen, kun je snel een ijzersterke basis neerzetten, waarbij je tegelijkertijd veel ervaring opdoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van illustraties en het produceren van foto- en videocontent.


JAAROPLEIDING MODE & MEDIA STYLING

VOOR WIE: Je hebt weinig/geen ervaring
DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIES: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven
LESDAGEN: 2 dagen per week, 9.30 tot 16 uur

 


JAAROPLEIDING
MODE & MEDIA STYLING
VOOR WIE: Je hebt weinig/geen ervaring
DEELNEMERS: Max 16 personen
LOCATIES: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven
LESDAGEN: 2 dagen per week, 9.30 tot 16 uur

Kom naar onze infoavond!

Bekijk hier alle data en locaties van onze infoavonden.

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.

TIJDENS JE OPLEIDING

Visueel communicatiespecialist

Gedurende veertig inspirerende, intensieve weken leer je écht alles wat komt kijken bij styling. Zo leer je om stylingconcepten te ontwikkelen voor modebladen, maar bijvoorbeeld ook hoe je anderen helpt bij het kiezen van kleding voor fotoshoots of premières. Daarnaast leer je alles over visuele communicatie: hoe breng je een verhaal zo goed mogelijk op beeld. Bij dit alles spelen kleur, materiaal, beeld, vorm en stijl een grote rol.

Jouw toegevoegde waarde

Tijdens de opleiding besteden we ook aandacht aan andere facetten van het stylingvak. Het voorbereiden en organiseren van een succesvolle fotoshoot of de productie van een grote campagne is net zo belangrijk als de invulling daarvan. Dat geldt ook voor het opdoen van voldoende basiskennis over vakgebieden die nauw verbonden zijn met styling, zoals trendwatching, conceptontwikkeling en illustratie. Als je deze kennis in the pocket hebt, ben je een completere stylist en vergroot je je kansen op een baan.

NA JE OPLEIDING

Jouw toekomst verzekerd

Bij B Academy leer je veel meer dan het modevak alleen. Na het afronden van de jaaropleiding Mode & Media Styling ben je communicatief sterk, weet je waar je talenten liggen en ben je oplossingsgericht en zelfbewust. Je hebt alle benodigde skills in huis om meteen aan de slag te gaan binnen de fashion en media industrie als stylist (bijvoorbeeld als editorial stylist, fashionstylist, imagostylist of personal stylist) of als storyteller, inkoper of trendwatcher.

Zelfstandig ondernemer

Tijdens de opleiding ontwikkel je vaardigheden als presenteren, portfoliomanagement, strategie, finance, software en bedrijfsvoering: belangrijke bagage voor wanneer je als beginnend zelfstandig ondernemer commercieel wilt slagen.

BELANGRIJKE INFO

Tijdens Mode & Media Styling krijg je 40 weken twee keer per week les van 9.30 tot 16.00 uur. In totaal zijn dit 13 lesuren per week.

De jaaropleiding Mode & Media Styling gaat op de volgende data van start:
Amsterdam 30 augustus 2022 (dinsdag en donderdag)
Arnhem 30 augustus 2022 (dinsdag en donderdag)
Eindhoven 30 augustus 2022 (dinsdag en donderdag)

De volgende thema’s komen tijdens de lessen aan bod:

• Image styling
• Editorial styling
• Conceptontwikkeling
• Reclame styling
• Televisie styling
• Celebrity styling
• Color styling
• Fotografie
• Fotoshoots
• Praktijk
• Visagie
• Hairstyling
• Modegeschiedenis
• Stoffenkennis
• Portfoliomanagement
• Shopping
• Trendwatching
• Publishing
• Productie
• Still styling
• Software
• Bedrijfsvoering en finance
• Fashion design
• Visual merchandising
• Presenteren
• Vormgeving

Het lesgeld voor de opleiding Mode & Media Styling bedraagt € 7.865,- en is vrijgesteld van btw (wegens CRKBO-registratie). Je kunt het lesgeld ook in 3, 6 of 12 termijnen betalen. Bij inschrijving betaal je € 250,- administratiekosten.

IDEAL ACTIE: Betaal in één keer via iDEAL of Bancontact en ontvang €250,- korting op het lesgeld! Vul de actiecode IDEAL250 in op het inschrijfformulier om jouw korting direct te verrekenen.

Wil je meer weten over de Mode & Media Styling-opleiding? Kom dan naar een infoavond! Op de infoavond krijg je alles te horen over de opleiding, kun je vragen stellen en ontmoet je educators. Check hier alle locaties en data.

Je kan de infoavond ook online bekijken en tijdens de presentatie je vragen stellen via de chat.

Weet je nog niet zeker of je langs wilt komen en wil je eerst meer informatie? Stel je vraag via 020-3122060.

Boek eenvoudig de opleiding van jouw keuze:
1. Klik op de ‘Schrijf je in’-button
2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie
3. Vul je factuur- en cursistgegevens in
4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging
5. Je ontvangt een mail met daarin de bevestiging van je inschrijving en een uitnodiging voor een matchingsgesprek (Hier kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Fashion en dit is bepalend voor je toelating. Dit doen we omdat we maar 16 plaatsen per klas beschikbaar hebben, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient. No worries, met een goede motivatie kom je heel ver!).
6. Je matchingsgesprek!
7. Per mail informeren we je over of je bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het komende studiejaar.
8. Welkom bij B Academy! Je toekomst begint hier!

Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen! Niet ontvangen? Geef ons een belletje en we sturen hem naar je op.

“Wat ik het fijnste aan deze opleiding vindt, is dat ik echt mezelf kan zijn en dat ik dat ook durf omdat iedereen je hier accepteert”

Bennur Mode & Media Styling Amsterdam

“Zoveel geleerd in een korte tijd, ik besef me in ineens hoeveel ik kan.”

Mylène Mode & Media Styling Amsterdam

“De opleiding is echt super gevarieerd. Ook fijn dat we veel verschillende docenten hebben, zodat je dingen van verschillende kanten bekijkt.”

Demi Mode & Media Styling Eindhoven
bennur-testimonial-mode-media-bacademy

 Bennur 
 B Fashion Academy Amsterdam 

“Wat ik het fijnste aan deze opleiding vindt, is dat ik echt mezelf kan zijn en dat ik dat ook durf omdat iedereen je hier accepteert.” 

Klaar om je in te schrijven?

Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur!