B Academy fashion opleidingen zijn te volgen in Amsterdam, Eindhoven en Arnhem. Scrol naar beneden voor de routebeschrijving per locatie. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

B Academy Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam Zuid-Oost

Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je metrolijn 54, die om het kwartier vertrekt. Deze gaat rechtstreeks naar metrostation Bijlmer ArenA. Daar stap je uit. Dan is het nog acht minuten lopen naar de Keienbergweg. Je hoeft niet over te stappen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

Neem de roltrap naar beneden. Onderaan de roltrap houd je links aan. Je loopt achter Pathé Arena/AFAS Live langs rechtdoor (De Corridor). Aan het einde, bij de T-splitsing, ga je linksaf. Bij de volgende T-splitsing/verkeerslichten ga je rechtsaf (Hoogoorddreef). Deze lange weg loop je helemaal uit tot de volgende verkeerslichten (groot kruispunt, Holtenbergweg). Hier steek je over en dan sta je op de Keienbergweg. Na circa 50 meter ga je rechtsaf en na circa 25 meter ga je weer linksaf (Trade Park Zuidoost). Vervolgens ga je de tweede rechts en dan is het aan je linkerhand op nummer 63.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren voor de deur en op de gemeenschappelijke parkeerstroken aan de zijkant van de gebouwen, maar vaak is het erg druk. Helaas hebben wij een aantal klachten ontvangen van omliggende panden. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om niet bij andere panden voor de deur te parkeren, dit om klachten te voorkomen.

Parkeren is ook mogelijk op de parkeerplaatsen die aangegeven staan vanaf de afritten (P1 tot P15). Hier is het echter uitsluitend betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is P10. Je volgt vanaf afrit S111 de parkeerroute naar P10. Je loopt de parkeergarage uit via het dek, dat is te bereiken via lift of trap. Hier ga je de trap links af (je loopt dan tegen Arena Towers aan) en ga je meteen linksaf (Hoogoorddreef). Als je rechtdoor loopt, kom je op een groot kruispunt terecht (Hoogoorddreef/Holterbergweg). Dit steek je rechtdoor over, rechts tegenover je zie je Ellermeyer. Hier loop je langs en dan neem je de eerste straat rechts. Dan de tweede links en weer de tweede rechts. Aan je linkerhand vind je B Academy op nummer 63.

B Academy Eindhoven

Grote Berg 20, 5611 KK Eindhoven

Openbaar vervoer
Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen, namelijk 7, 14, 17, 19, 149 of 174. Met een paar minuten ben je bij bushalte Keizersgracht. Vanuit daar loop je de straat uit, dan meteen de eerste straat rechtsaf en dan zie je de academy aan je rechterhand op de Grote Berg nummer 20. Je hoeft niet over te stappen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

Vanuit het station ga je aan de stads-/taxikant de uitgang uit. Het eerste wat je ziet aan de overkant van de weg is de Primark, die kant loop je op. Dan ga je de zijstraat van de Primark in richting de Markt (zo heet het plein), waar alle terrasjes zitten. Deze straat loop je helemaal uit, totdat je op een open stukje komt waar aan het einde rechts een kapper zit naast een eettentje. Daar ga je de hoek om, steek je (rechts) bij de stoplichten over en ga je op de eerste hoek wederom de hoek om. Dan zie je de academy op nummer 20.

Parkeren
Er zijn betaalde parkeerplekken in de buurt.

B Academy Arnhem

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem

Openbaar vervoer
B Academy ligt op een loopafstand van ongeveer tien minuten van Station Arnhem Centraal. Vanuit het station (uitgang centrum) ga je linksaf. Je loopt langs het Willemsplein en steekt het zebrapad over naar de tunnel. Je gaat linksaf langs het fietspad en langs het busstation. Op het Gele Rijdersplein ga je de tweede rechtsaf (de Bovenbeekstraat). Op de vijfsprong loop je rechtdoor de Beekstraat in. Na ongeveer 200 meter vind je de academy aan de rechterkant.

Parkeren
Wij adviseren om te parkeren in de parkeergarage Broerenstaat. Let op: dit is betaald parkeren! Het is dan maar één minuut lopen naar de Academy.