Welkom bij B Academy Beauty! Je kunt hier de opleiding tot schoonheidsspecialist volgen of jezelf scholen in suikeronthalen of lashlifting.  Ons doel is om jou te helpen het beste uit jezelf en uit de opleiding te halen. Dit kan door de combinatie van uniek lesmateriaal, gepassioneerde educators en natuurlijk jouw enthousiasme.

De opleiding tot schoonheidsspecialist en onze cursussen zijn te volgen op locatie in Amsterdam. Hieronder een overzicht van onze beauty opleidingen en cursussen:

beauty opleiding Amsterdam

OPLEIDING SKINCARE SPECIALIST

Wat: Opleiding tot Schoonheidsspecialist
Voor wie: Iedereen zonder zonder ervaring en herintreders
Doel: Vakkundig opgeleid worden tot schoonheidsspecialist
Duur: 30 of 40 weken (dag,- of avondopleiding)

Tijdens de opleiding Skincare Specialist word je allround opgeleid tot schoonheidsspecialist. Je leert alles op het gebied van beauty; van het maken van een huidanalyse en opstellen van het behandelingsplan, tot het creëren van mooie wenkbrauwen en personal branding.

B Academy Lashlifting cursus Amsterdam

CURSUS LASHLIFTING

Wat: Cursus Lashlifting
Voor wie: Iedereen die graag de lashlifting techniek wil toepassen in de salon
Doel: De techniek van het lashlifting eigen maken
Duur: 1 dag (10.00 – 15.30 uur)

Lashlifting is een techniek waarbij je de wimpers lift en volume geeft door middel van siliconen pads. Er komen dus geen wimper extensies aan te pas, en het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers! Lashlifting word steeds populairder en is zeer gewild in de schoonheidsalons.

Cursus Suiker ontharen Amsterdam

CURSUS SUIKERONTHAREN

Wat: Cursus Suikerontharen (Body Sugaring)
Voor wie: Iedereen die de techniek van het suikerontharen wil leren
Doel: De suikerontharen techniek onder de knie krijgen
Duur: 1 dag (10.00 – 15.30 uur)

Suikerontharen is een vorm van ontharen met behulp van suikerpasta. Deze pasta kleeft aan (de kleinste) haren, maar niet aan de huid! Het is hierom minder pijnlijk dan harsen of waxen en toch zéér effectief!

B Academy cursus Acne Specialist Amsterdam

CURSUS ACNE SPECIALIST

Wat: Cursus Specialisatie Acne Huid
Voor wie: Deelname is mogelijk na het succesvol afronden van de opleiding Skincare Specialist of na het behalen van een SHS-diploma (minimaal niveau 3)
Doel: Het specialiseren in de oorzaken en het behandelen van acne
Duur: vier avonden (18.00 – 21.00 uur)

Acne kan veel verschillende oorzaken hebben en daardoor ook vele behandelplannen. Tijdens deze vierdaagse cursus leer je alles over de verschillende soorten acne en ga je zelf oefenen met verschillende behandelingen op modellen.

infoavond opleiding amsterdam

INFOAVONDEN

Kom een keer de sfeer van B Academy beleven tijdens een infoavond! We vertellen je tijdens deze avond uitgebreid over al onze opleidingen.