B Academy beauty opleidingen zijn te volgen in Amsterdam. Scrol naar beneden voor de routebeschrijving naar B Academy Amsterdam. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

B Academy Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam Zuid-Oost

Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je metrolijn 54, die om het kwartier vertrekt. Deze gaat rechtstreeks naar metrostation Bijlmer ArenA. Daar stap je uit. Dan is het nog acht minuten lopen naar de Keienbergweg. Je hoeft niet over te stappen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

Neem de roltrap naar beneden. Onderaan de roltrap houd je links aan. Je loopt achter Pathé Arena/AFAS Live langs rechtdoor (De Corridor). Aan het einde, bij de T-splitsing, ga je linksaf. Bij de volgende T-splitsing/verkeerslichten ga je rechtsaf (Hoogoorddreef). Deze lange weg loop je helemaal uit tot de volgende verkeerslichten (groot kruispunt, Holtenbergweg). Hier steek je over en dan sta je op de Keienbergweg. Na circa 50 meter ga je rechtsaf en na circa 25 meter ga je weer linksaf (Trade Park Zuidoost). Vervolgens ga je de tweede rechts en dan is het aan je linkerhand op nummer 63.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren voor de deur en op de gemeenschappelijke parkeerstroken aan de zijkant van de gebouwen, maar vaak is het erg druk. Helaas hebben wij een aantal klachten ontvangen van omliggende panden. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om niet bij andere panden voor de deur te parkeren, dit om klachten te voorkomen.

Parkeren is ook mogelijk op de parkeerplaatsen die aangegeven staan vanaf de afritten (P1 tot P15). Hier is het echter uitsluitend betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is P10. Je volgt vanaf afrit S111 de parkeerroute naar P10. Je loopt de parkeergarage uit via het dek, dat is te bereiken via lift of trap. Hier ga je de trap links af (je loopt dan tegen Arena Towers aan) en ga je meteen linksaf (Hoogoorddreef). Als je rechtdoor loopt, kom je op een groot kruispunt terecht (Hoogoorddreef/Holterbergweg). Dit steek je rechtdoor over, rechts tegenover je zie je Ellermeyer. Hier loop je langs en dan neem je de eerste straat rechts. Dan de tweede links en weer de tweede rechts. Aan je linkerhand vind je B Academy op nummer 63.