CREATIVE MAKE-UP MASTER

VERLEG JE CREATIEVE GRENZEN EN TIL JE MAKE-UP SKILLS NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Master creative make-upopleiding

Make-up als kunstvorm

Wil jij de volgende stap zetten in je carrière en leren out-of-the-box te werken met make-up? De Creative Make-up Master opleiding is dé vervolgopleiding voor visagisten die de grenzen opzoeken en de typische schoonheidsidealen willen doorbreken. Net als B Academy geloof jij dat er meer is dan commerciële make-up. Je bent niet bang om te laten zien wie je bent en gebruikt make-up als tool om jouw verhaal kracht bij te zetten. Onze klanten worden steeds diverser en durven meer. Dat zien we terug op social media, waar kleur en emotie een steeds grotere rol spelen.

Na tien weken ben je zelfverzekerd en creatief opgeleid. Je weet alles van de laatste technieken en trends. Je toont lef op het gebied van make-up en bent in staat om een concept te ontwikkelen en dat te vertalen naar een kunstzinnige look die je vervolgens kunt delen via social media.


CREATIVE MAKE-UP MASTER

VOOR WIE: Je hebt een basis visagieopleiding afgerond
DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIE:  Eindhoven
DUUR:  10 weken
LESDAGEN: 1 zondag per week, 10 tot 17 uur


CREATIVE MAKE-UP MASTER
VOOR WIE: Je hebt een basis visagieopleiding afgerond
DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIE:  Eindhoven
DUUR:  10 weken
LESDAGEN: 1 zondag per week, 10 tot 17 uur

Kom naar onze infoavond!

Bekijk hier alle data en locaties van onze infoavonden.

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.

TIJDENS JE OPLEIDING

Next-level make-up skills

Je duikt in een creatief proces samen met onze Master Educators. Deze visuele kunstenaars leren jou nog creatiever te zijn, waardoor je je werk naar een hoger niveau kunt tillen. Je werkt met nieuwe materialen en vormen die niet standaard in de beautybranche worden gebruikt. Je bedenkt concepten voor make-up looks die verder gaan dan beauty en commerciële shoots. Social media worden steeds belangrijker en deze master biedt je alle benodigde handvaten om jezelf daar te onderscheiden.

Make-up is art, a way of living

Tijdens de opleiding Creative Make-up Master volg je vakken als extreme shaping, fake lashes, master drag make-up, beauty body paint en head pieces and masks. Daarnaast leer je om emoties te vertalen naar make-up looks. Na het doorlopen van deze master sluiten we af met een uitgebreide fotoshoot waarin jij al je opgedane kennis en creativiteit kwijt kunt. Het resultaat hiervan kun je meteen gebruiken voor je portfolio.

Creative Visagie cursus eindhoven
Master make-up opleiding

NA JE OPLEIDING

Onderscheid jezelf als MUA

Na het afronden van de opleiding Creative Make-up Master kun je alle skills zelfverzekerd toepassen in je werk. Je bent als freelancer breder inzetbaar voor opdrachten die je eerder misschien aan je voorbij liet gaan. Daarnaast leer je omgaan met nieuwe doelgroepen en leer je beter schakelen met de diversiteit aan klanten in onze scene.

Deze opleiding is voor gecertificeerde make-up artists die zich nog verder willen ontwikkelen in het vertalen van concepten. Wil je meer beheersen dan uitsluitend de veilige, commerciële make-up looks? Ben jij ook zo’n vakfanaat die zichzelf uren kan opsluiten om aan face charts te werken? Wil je jouw werk meer vanuit de kunstvorm belichten? Dan is dit de master voor jou!

BELANGRIJKE INFO

Tijdens Creative Make-up Master krijg je 10 weken lang 1 keer per week les, van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze opleiding gaat van start op:
Eindhoven 27 maart 2022 (zondag)

Verschillende Guest Educators geven specialisatielessen tijdens deze vervolgopleiding, bijvoorbeeld kunstenaar Bas Kosters, extreme beauty artist Diego de Mos en vrouwelijk drag artist Faexae. Zij delen hun visie en ervaringen, tips en tricks. De opleiding wordt afgesloten met een professionele fotoshoot waarin jij een eindbeeld creëert dat laat zien wie jij als MUA bent. Deze foto kun je gebruiken voor jouw portfolio.

Deze thema’s komen tijdens de lessen aanbod:

• Extreme shaping
• Advanced productkennis
• Drag make-up
• Fake lashes
• Head pieces en masks
• Conceptueel werken en het uitbeelden van emotie
• Beauty body paint

… en nog veel meer!

Het lesgeld voor de opleiding Creative  Make-up Master bedraagt € 1.595,-. De opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw (wegens CRKBO-registratie). Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding.

IDEAL ACTIE: Betaal Creative Make-up Master in één keer via iDEAL of Bancontact en ontvang €50,- korting op het lesgeld! Vul de actiecode IDEAL50 in op het inschrijfformulier om jouw korting direct te verrekenen.

Je kunt het lesgeld ook in 3 termijnen betalen. Bij inschrijving betaal je € 250,- administratiekosten.

 

Wil je meer weten over de  Creative Make-up Master opleiding? Kom dan naar een infoavond! Op de infoavond krijg je alles te horen over de opleiding, kun je vragen stellen en ontmoet je educators. Check hier alle locaties en data.

Weet je nog niet zeker of je langs wilt komen en wil je eerst meer informatie? Stel je vraag via 020-3122060.

Boek eenvoudig de opleiding van jouw keuze:
1. Klik op de ‘Schrijf je in’-button
2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie
3. Vul je factuur- en cursistgegevens in
4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging
5. Je ontvangt een mail met daarin de bevestiging van je inschrijving en een uitnodiging voor een matchingsgesprek (Hier kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Fashion en dit is bepalend voor je toelating. Dit doen we omdat we maar 16 plaatsen per klas beschikbaar hebben, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient. No worries, met een goede motivatie kom je heel ver!).
6. Je matchingsgesprek!
7. Per mail informeren we je over of je bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het komende studiejaar.
8. Welkom bij B Academy! Je toekomst begint hier!

Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen! Niet ontvangen? Geef ons een belletje en we sturen hem naar je op.

Creatieve visagie opleiding

“De Creative Master makeup opleiding maakte het out-of-the-box thinking in mij los. De laatste les liet mij inzien dat ik nog meer next level kan gaan werken.... hello new ideas! Tijdens deze opleiding heb ik mijn meest favoriete make-up look ever gemaakt! Totally out of my comfort zone. Hou jij van vakmensen die jou pushen om het nog beter te doen? Dan is B jouw match!”

Eline Creative Make-up Master Eindhoven

“Deze masterclass heeft ervoor gezorgd dat ik andere materialen ben gaan gebruiken die ik niet meteen in mijn vaste makeup kit zou hebben en op een andere manier ben gaan kijken naar beelden die me inspireren. Ik werd enorm creatief uitgedaagd en vrij gelaten om te ontdekken wat er allemaal nog meer kan op het gebied van makeup en haar. De lessen zijn erg inspirerend die door de (gast-)docenten en worden met veel passie gegeven. Het was heel fijn om met een kleine klas, inclusief de docent, samen te kunnen werken in onze ‘creatieve bubbel’ en iedere les weer elkaar te inspireren.”

Maartje Creative Make-up Master Eindhoven
MAARTJE-student-creative-amkeup-master-b

 Maartje 
 Creative Make-up Master student Eindhoven

“Als je in het klaslokaal staat voelt het gelijk alsof je ook op een set werkt. Naast dat we alle make-up en haar technieken leren, heb ik vooral in een korte tijd geleerd om mijzelf erg professioneel op te stellen naar klanten en fotografen. Het allerleukste vind ik het familie gevoel binnen B Academy Makeup. Alle docenten zijn erg betrokken bij je persoonlijke ontwikkeling en ze motiveren mij om een succesvolle make-up artist te worden. Ik voel me hier erg op mijn plek.” 

Klaar om je in te schrijven?

Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur!