B Academy make-up Eindhoven

visagieopleiding Eindhoven

B Academy Eindhoven

Op onze locatie in Eindhoven kun je terecht voor onze jaaropleiding Allround Make-up Artist. Bij B Academy ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Om deze reden werken we matchingsgesprekken bij toelating en kleine klassen zodat de studenten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Wil je kennismaken met B Academy en meer informatie krijgen over onze kappersopleidingen? Kom daar onze infoavond in Eindhoven! Klik hier voor de eerstvolgende data.

Visagie opleiding Eindhoven

  Grote Berg 20 in Eindhoven

Dit maakt ons bijzonder:

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Door het hoge niveau en goede reputatie van B Academy heb je vaak voor je afstudeert al een baan

 Visagie opleidingen B Academy in Eindhoven:

Routebeschrijving B Academy

Openbaar vervoer
Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen, namelijk 7, 14, 17, 19, 149 of 174. Met een paar minuten ben je bij bushalte Keizersgracht. Vanuit daar loop je de straat uit, dan meteen de eerste straat rechtsaf en dan zie je de Academy aan je rechterhand op de Grote Berg nummer 20. Je hoeft niet over te stappen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

Vanuit het station ga je aan de stads-/taxikant de uitgang uit. Het eerste wat je ziet aan de overkant van de weg is de Primark, die kant loop je op. Dan ga je de zijstraat van de Primark in richting de Markt (zo heet het plein), waar alle terrasjes zitten. Deze straat loop je helemaal uit, totdat je op een open stukje komt waar aan het einde rechts een kapper zit naast een eettentje. Daar ga je de hoek om, steek je (rechts) bij de stoplichten over en ga je op de eerste hoek wederom de hoek om. Dan zie je de Academy op nummer 20.

Parkeren
Er zijn betaalde parkeerplekken in de buurt.

Praktische informatie:

Grote Berg 20, 5611 KK Eindhoven
Tel: 020 312 2060
Startdata: februari & augustus
Infoavonden: check hier de eerstvolgende infoavond in Eindhoven