In 40 weken ben jij kapper

The Allround Hairstylist is een intensieve, allround kappersopleiding waarbij jij in slechts 40 weken een ijzersterke basis legt voor jouw carrière in het kappersvak. Na slechts één jaar heb je alle kennis en van een goede basiskapper in huis en kun je aan de slag in de salon. Vergeleken met andere kappersopleidingen is dit twee tot drie keer sneller.

‘Hoe kan dat?’, vraag je je nu misschien af. Behalve door ons unieke en exclusieve lesmateriaal, kan dit doordat wij jou niet gaan bezighouden met dingen waar je zelf niet van groeit als beginnend haarstylist. Bovendien wordt er tijdens de les geen aandacht besteed aan activiteiten die geen betrekking hebben op de lesstof van die dag. Hierdoor kuAlkmaar Kappersopleidingn je je volledig focussen op de les en efficiënt leren. Door de zeer praktijkgerichte lessen – je kunt de verhouding zien als 10% theorie, 90% praktijk – kun je snel een ijzersterke basis neerzetten, waarbij je al veel ervaring hebt opgedaan.

Allround Kappersopleiding

Tijdens The Allround Hairstylist word je niet alleen uitgebreid getraind in verschillende basistechnieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen, maar ontwikkel je ook communicatieve vaardigheden. Ook wordt er ruime aandacht besteed aan advisering. Deze lessen kun je goed gebruiken wanneer je in een salon aan de slag gaat of aan het werk gaat als zelfstandig ondernemer.

De klassen bij B Academy zijn nooit groter dan 16 studenten. Op deze manier kunnen we iedereen goed en persoonlijk begeleiden.

Deze kappersopleiding is te volgen op onze locaties in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht. Vanaf 2019 zal deze opleiding ook te volgen zijn op onze nieuwe locatie in Alkmaar

Wat jij leert tijdens The Allround Hairstylist:

allround kappersopleiding
allround hairstylist
allround kapper worden
allround kappersopleiding
allround kapper
allround kappersopleiding amsterdam
allround kappersopleiding utrecht
Allround kappersopleiding

“De studenten van B Academy zijn erg gemotiveerd, dat is een duidelijk verschil. De kappersopleiding sluit erg goed aan op het werk in de salon.”

– J. le Fevre / Eigenaar Cosmo Hairstyling (Nijmegen)

“De kappersopleiding van B Academy is heel breed, waardoor studenten al salongericht kunnen denken en dit in de praktijk kunnen toepassen. De opleiding biedt een sterke basis en is zeer gericht op de trends van nu, terwijl reguliere kappersopleidingen meer met de basistechnieken bezig zijn.”

– B. de Zeeuw / People Behind The Mirror (Ede)

“Het tofst aan de opleidingen, vond ik de manier van lesgeven: met fun, techniek en pure passie. Tijdens de opleiding ben ik creatief en out of the box gaan leren denken. Je bouwt je eigen manier van werken op, nadat je de basis goed hebt geleerd.”

– Shahram / Oud-student B Academy

“De studenten van B Academy zijn erg gemotiveerd, dat is een duidelijk verschil. De kappersopleiding sluit erg goed aan op het werk in de salon.”

– J. le Fevre / Eigenaar Cosmo Hairstyling (Nijmegen)

“De kappersopleiding van B Academy is heel breed, waardoor studenten al salongericht kunnen denken en dit in de praktijk kunnen toepassen. De opleiding biedt een sterke basis en is zeer gericht op de trends van nu, terwijl reguliere kappersopleidingen meer met de basistechnieken bezig zijn.”

– B. de Zeeuw / People Behind The Mirror (Ede)

“Het tofst aan de opleidingen, vond ik de manier van lesgeven: met fun, techniek en pure passie. Tijdens de opleiding ben ik creatief en out of the box gaan leren denken. Je bouwt je eigen manier van werken op, nadat je de basis goed hebt geleerd.”

– Shahram / Student B Academy

B Academy kappersopleiding The Allround Hairstylist
Wat: Allround basis kappersopleiding
Voor wie: Iedereen zonder (of met weinig) kapperservaring
Doel: Een ijzersterke basis aanleren
Duur: 40 weken (2 dagen per week)

De jaaropleiding The Allround Hairstylist gaat op de volgende data van start:

Amsterdam 23 augustus 2019 (dinsdag & vrijdag)
Arnhem
23 augustus 2019 (dinsdag & vrijdag)
Eindhoven
22 augustus 2019 (woensdag & donderdag)
Utrecht
23 augustus 2019 (woensdag & vrijdag)
Alkmaar 
26 augustus 2019 (maandag & donderdag)

 

Het lesgeld voor de opleiding The Allround Hairstylist bedraagt € 7.994,-. Je kunt dit ook in termijnen betalen. Dit bedrag is All-INCLUSIVE*. Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding.

Krijg een kwart van het lesgeld terug!
Wist je dat je een deel van het B Academy lesgeld terug kunt krijgen van de Belastingdienst? 2019 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel terugkrijgt bij het volgen van een opleiding. Wanneer je de The Allround Hairstylist-opleiding volgt, krijg je, afhankelijk van je inkomsten, ongeveer € 2.800,- terug bij je opgave inkomstenbelasting. Bereken met onze rekentool hoeveel jij terug krijgt van de belastingdienst! Wil je weten hoe je dit precies terug krijgt? Kijk dan op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Je kunt het lesgeld één keer, in zes of in twaalf termijnen betalen. Op de inschrijfpagina van The Allround Hairstylist vind je hier meer informatie over.

Bij inschrijving betaal je een aanbetaling van € 500,- wanneer je kiest voor de betaaloptie incasso.
In de maand vóór aanvang van de opleiding wordt de eerste termijn geïncasseerd, de tweede termijn in maand vier en de derde termijn in maand negen van de opleiding.

De lesweek
Tijdens The Allround Hairstylist krijg je gedurende 40 weken twee keer per week les van 10.00 tot 16.00 uur. In totaal zijn dit 12 lesuren per week. Hiernaast heb je ongeveer 2 uur zelfstudie per week. Deze uren zijn bedoeld om bijvoorbeeld theorie door te nemen of bepaalde technieken te oefenen.

Lesgeld
Het lesgeld is een ‘all inclusive’ prijs. De opleidingskosten zijn inclusief gebruik van care & styling producten, kleur producten, materialen & de ‘Basis Werkkit’.

Minderjarig?
Ben je nog geen 18 jaar en niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

BPV of stage?
Er wordt door B Academy sterk aangeraden twee tot drie dagen ervaring op te doen in een salon door middel van stage/werk.

Studiefinanciering
Omdat B Academy een particulier opleidingsinstituut is, kom je niet in aanmerking voor een OV-jaarkaart of studiefinanciering. Maar je hoeft ook geen lesgeld aan DUO te betalen.

100% certificaatgarantie volgens B Academy protocol en geen lesuitval.

Een opleiding kiezen is niet niks. Daarom hebben wij ook infoavonden! Tijdens deze avonden word je uitgebreid geïnformeerd over de opleiding en kun je de sfeer van B Academy proeven. De datum van de eerstvolgende infoavond kun je hier vinden.

Voor The Allround Hairstylist opleiding is het belangrijk dat je enthousiast en gemotiveerd bent en dat je een passie hebt voor uiterlijke verzorging, voor ‘haar’ en voor mensen. Er gelden geen eisen met betrekking tot je leeftijd of eventuele vooropleidingen. Om zeker te weten dat deze opleiding de juiste is voor jou werken wij met matchingsgesprekken. Het is belangrijk dat je naast medestudenten staat die net zo enthousiast en gepassioneerd zijn als jij! En we hebben natuurlijk maar 16 plaatsen beschikbaar per klas…

Je kunt jezelf aanmelden voor een matchingsgesprek door een mail te sturen naar inge.hengst@bacademy.nl.

Heb je een vraag over deze cursus? Dan horen we graag van je via het contact formulier. Dit formulier kun je hier vinden. Wil je ons liever telefonisch spreken over deze opleiding? Klik dan hier en we bellen je zo snel mogelijk terug: Bel mij terug

Bel mij terug

Mijn naam *

Mijn nummer *

Leave this empty:

Komt er in al jouw enthousiasme veel vragen bij je naar boven? Neem dan een kijkje op onze FAQ pagina! Op deze pagina krijg je antwoord op veelgestelde vragen rondom onze kappersopleidingen. Klik hier!

Krijg een deel van je lesgeld terug!

2019 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel krijgt bij het volgen van The Allround Hairstylist-opleiding. Bereken met onze rekentool hoeveel jij terug krijgt van de belastingdienst:

Rekenhulp

%

* Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. De Belastingdienst zal op basis van jouw persoonlijke inkomenssituatie de eventuele teruggave bepalen.

B academy filosofie

INFOAVOND THE ALLROUND HAIRSTYLIST

Wil je graag meer informatie over deze kappersopleiding? Kom dan naar de infoavond! Tijdens deze avond maak je vrijblijvend kennis met B Academy en word je uitgebreid geïnformeerd over The Allround Hairstylist en The Amazing Hairstylist. Bekijk hier de infoavond-data per locatie en schrijf je alvast in. Tot dan!