THE ALLROUND HAIRSTYLIST

IN 1 JAAR BEN JIJ KAPPER

Fotomateriaal van het werk van B Academy studenten die The Allround Hairstylist volgen

De kortste weg naar een succesvolle carrière in de kappersbranche

De Allround Hairstylist-opleiding van B Academy is de allerbeste plek om te starten aan je toekomst als kapper. Na slechts één jaar heb je alle kennis van een goede basiskapper in huis, weet je alles van de laatste trends en heb je een persoonlijke signature in haarcreaties ontwikkeld.

Vergeleken met andere kappersopleidingen is dit twee tot drie keer sneller. Door ons unieke en exclusieve lesmateriaal in combinatie met de zeer praktijkgerichte lessen, kun je snel een ijzersterke basis neerzetten, waarbij je al veel ervaring hebt opgedaan.

JAAROPLEIDING THE ALLROUND HAIRSTYLIST
VOOR WIE: Je hebt weinig/geen ervaring
DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIES: Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Utrecht
LESDAGEN: 2 dagen per week, 10 tot 16 uur

JAAROPLEIDING
THE ALLROUND HAIRSTYLIST
VOOR WIE: Je hebt weinig/geen ervaring
DEELNEMERS: Max 16 personen
LOCATIES: Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Utrecht
LESDAGEN: 2 dagen per week, 10 tot 16 uur

Kom naar onze infoavond!

Bekijk hier alle data en locaties van onze infoavonden.

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.

TIJDENS JE OPLEIDING

Gepassioneerde educators

We nemen je 40 weken lang mee in de wondere wereld van het kappersvak. Je wordt opgeleid door gepassioneerde educators die werkzaam zijn in het vak, zodat jij de laatste technieken aangeleerd krijgt. Theorie? Neh, praktijk! Kapper zijn is ambachtswerk waarin jij je eigen visie en creativiteit kwijt kunt. Wij leren je het beste uit jezelf te halen op hoog vaktechnisch niveau.

Essentiële basistechnieken

Tijdens The Allround Hairstylist word je uitgebreid getraind in de essentiële basistechnieken op het gebied van knippen, kleuren, stylen en opsteken. Ook ontwikkel je je communicatieve vaardigheden en wordt er ruime aandacht besteed aan advies. Deze lessen kun je goed gebruiken wanneer je in een salon aan de slag gaat of aan het werk gaat als zelfstandig ondernemer.

Studente aan het werk op een doll head tijdens The Allround Hairstylist opleiding
basis kappersopleiding snel aan de slag als kapper

NA JE OPLEIDING

Jouw toekomst verzekerd

Op B Academy leer je veel meer dan alleen de technieken. Na het afronden van The Allround Hairstylist-opleiding ben je communicatief sterk, maar ook emotioneel weerbaar, oplossingsgericht en zelfbewust. De basis heb je in the pocket! Nu kun je je verder ontwikkelen om aan het werk te kunnen gaan als salonhaarstylist, ondernemer, haarstylist-vlogger, product firma ambassadeur of session haarstylist (backstage werk). Het is volledig aan jou wat je uit je opleiding haalt. Wij helpen je met het ontdekken ervan!

Vervolgmogelijkheden

Wil je je skill set verder ontwikkelen? B Academy biedt ook een vervolg kappersopleiding en aanvullende cursussen. Je kunt doorgroeien met onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist, onze On The Set hairstyling cursus volgen of de cursus Barber Skills volgen! Na afronding van de B Academy-kappersopleidingen heb je alle vaardigheden in huis om je kapperscarrière tot een succes te maken!

NA JE OPLEIDING

Jouw toekomst verzekerd
Op B Academy leer je veel meer dan alleen de technieken. Na het afronden van The Allround Hairstylist-opleiding ben je communicatief sterk, maar ook emotioneel weerbaar, oplossingsgericht en zelfbewust. De basis heb je in the pocket en nu kun je je verder ontwikkelen om aan het werk te kunnen gaan als salonhaarstylist, ondernemer, haarstylist-vlogger, product firma ambassadeur of session haarstylist (backstage werk). Het is volledig aan jou wat je uit je opleiding haalt, wij helpen je met het ontdekken ervan!

Vervolgmogelijkheden
Wil je je skill set verder ontwikkelen? B Academy biedt ook een vervolg kappersopleiding en aanvullende cursussen. Je kunt doorgroeien met onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist, onze On The Set hairstyling cursus volgen of de cursus Barber Skills volgen! Na afronding van de B Academy-kappersopleidingen heb je alle vaardigheden in huis om je kapperscarrière tot een succes te maken!

basis kappersopleiding snel aan de slag als kapper

BELANGRIJKE INFO

Tijdens The Allround Hairstylist krijg je 40 weken twee keer per week les van 10.00 tot 16.00 uur. In totaal zijn dit 12 lesuren per week.

De jaaropleiding The Allround Hairstylist gaat op de volgende data van start:

Amsterdam 5 februari 2020 (woensdag & donderdag)
Utrecht 5 februari 2020 (woensdag & vrijdag)

De lesstof is logisch opgebouwd: de volgorde van onderwerpen die aan bod komen, is afgekeken van de praktijk. De praktijktrainingen beginnen veilig, met werken op oefenhoofden met echt haar. Al snel ga je aan de slag met knippen, kleuren en stylen van échte modellen. Daarnaast krijg je gastlessen van educators die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Zo weet je zeker dat je lesstof precies aansluit bij de praktijk.

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod tijdens de opleiding:

allround kappersopleiding    allround hairstylist

allround kapper worden    allround kappersopleiding

allround kapper    allround kappersopleiding amsterdam

allround kappersopleiding utrecht    Allround kappersopleiding

Het lesgeld voor de opleiding The Allround Hairstylist bedraagt € 7.994,-. Je kunt dit ook in termijnen betalen. Dit bedrag is All-INCLUSIVE*. Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding.

Door het hoge niveau van de opleiding en de goede reputatie van B Academy zijn onze studenten erg gewild op de arbeidsmarkt. Daarom komt het vaak voor dat studenten voor ze afstuderen al een baan hebben. Onze lesstof verandert ieder jaar, zodat we zeker weten dat we aan blijven sluiten op de arbeidsmarkt.

BELASTINGVOORDEEL: Krijg een kwart van het lesgeld terug!
Wist je dat je een deel van het B Academy lesgeld terug kunt krijgen van de Belastingdienst? 2019 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel krijgt. Bereken met onze rekentool hoeveel jij terug krijgt van de belastingdienst:

Rekenhulp

%

*De opleidingskosten zijn inclusief een professionele materialenkit (t.w.v. € 950,-), lesboek, examengeld, eindopdracht en het gebruik van kleur-, care- en stylingproducten en materialen. De totaalprijs is vrijgesteld van btw (wegens CRKBO-registratie). Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding.

** Aan de berekening van de Belastingtool kunnen geen rechten worden ontleend. De Belastingdienst zal op basis van jouw persoonlijke inkomenssituatie de eventuele teruggave bepalen.

Wil je meer weten over The Allround Hairstylist-opleiding? Kom dan naar een infoavond! Op de infoavond krijg je alles te horen over de opleiding, kun je vragen stellen en ontmoet je educators. Check hier alle locaties en data.

Weet je nog niet zeker of je langs wilt komen en wil je eerst meer informatie? Vraag dan hier de brochure aan of stel je vraag via 020-3122060.

Boek eenvoudig de opleiding van jouw keuze:
1. Klik op de ‘Schrijf je in’-button
2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden
3. Vul je factuur- en cursistgegevens in
4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging
5. Je ontvangt een mail met daarin de bevestiging van je inschrijving en een uitnodiging voor een matchingsgesprek (Hier kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Hair en dit is bepalend voor je toelating. We laten maximaal 16 studenten per schooljaar toe).
6. Je matchingsgesprek!
7. Per mail informeren we je over of je bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het komende studiejaar.
8. Welkom bij B Academy! Je toekomst begint hier!

Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen! Niet ontvangen? Geef ons een belletje en we sturen hem naar je op.

B Academy studio in Amsterdam

DIT IS DE OPLEIDING VOOR JOU ALS...

 Je nog geen ervaring hebt als kapper en snel veel wil bereiken

 Je droomt van succesvolle carrière als haarstylist

 Je barstensvol creativiteit zit en/of dat graag wilt ontwikkelen

testimonial3

 Esther van de Weerd 
 Haarstylist & Salon Manager 

“Je leert zo ontzettend veel in dit jaar! Je verspilt geen tijd aan gedateerde lesstof, zoals permanenten, dat vond ik fijn. Daarnaast leer je echt creatief en out of the box te denken.”

testimonial3

 Susanne Vos 
 Haarstylist 

“Ik wilde overstappen vanuit een ander beroep. Dit was goed te doen, doordat ik drie dagen in de week werkte en de andere dagen de lessen volgde ”

testimonial3

 Bert de Zeeuw 
 Saloneigenaar People Behind The Mirror

“De opleiding biedt een sterke basis en is zeer gericht op de trends van nu, terwijl reguliere kappersopleidingen meer met de basistechnieken bezig zijn.”

Klaar om je in te schrijven?

Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur!