THE AMAZING HAIRSTYLIST

Ontwikkel je creativiteit en til je kappersskills naar het volgende niveau

B Academy The Amazing Hairstylist kappersvervolgopleiding

Next-level hair, next-level challenges, next-level you

Je hebt ontdekt wat je leuk vindt aan haarstylist zijn en weet waar je goed in bent, maar je hebt nog die extra push nodig om het beste uit jezelf te halen. Net als B Academy geloof jij ook dat je nog niet uitgeleerd bent. Tijdens The Amazing Hairstylist vervolgopleiding maak je kennis met next-level hair, next-level challenges en next-level you.

Na deze opleiding ben je zelfverzekerd en creatief opgeleid. Je bent op de hoogte van de trends, weet alles van de nieuwste ontwikkelingen én je kunt alle skills zelfverzekerd toepassen in de salon.

VERVOLGOPLEIDING THE AMAZING HAIRSTYLIST
VOOR WIE: Niveau 3/4 afgestudeerde haarstylisten en kappers die meer ervaring op willen doen

DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIES: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Alkmaar en Utrecht

 

VERVOLGOPLEIDING THE AMAZING HAIRSTYLIST
VOOR WIE: Niveau 3/4 afgestudeerde haarstylisten en kappers die meer ervaring op willen doen

DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIES: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Alkmaar en Utrecht

Kom naar onze infoavond!

Bekijk hier alle data en locaties van onze infoavonden.

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.

TIJDENS JE OPLEIDING

Uit je comfort zone
Tijdens deze 40 weken durende kappersopleiding ga je je kappersvaardigheden nog verder uitbreiden. De basis ken je, nu is het tijd om te experimenteren! We gaan op zoek naar jouw trademark in het kappersvak en dagen je uit om uit je comfort zone te gaan.

Jij als merk
It’s playtime! Tijdens The Amazing Hairstylist focussen we ons op speelse technieken als vlechten en make-overs, maar ook op ultiem precisiewerk wat je nodig hebt voor barbering. Het onmisbare stukje advisering nemen we verder onder de loep en duiken we de marketing in. Branding is namelijk een essentieel onderdeel van je vak en onze Educators leren je graag over hoe je jezelf online en offline sterk kunt positioneren.

B Academy Amazing Hairstylist student die het haar knip van een model
Close up van een student die haar knipt met een tondeuse tijdens The Allround Hairstylist opleiding.

NA JE OPLEIDING

Confident en servicegericht
Naast dat jij zelfverzekerd in de salon te werk gaat na het volgen van The Amazing Hairstylist, heb je ook alle zelfvertrouwen om je klanten gewaagde kleuren en stylen te adviseren en te creëren. Doordat je door onze Educators bent opgeleid in online branding, kun je je klantenbestand in no time laten groeien en sta je dagelijks confident en servicegericht in de salon.

 

NA JE OPLEIDING

Confident en servicegericht
Naast dat jij zelfverzekerd in de salon te werk gaat na het volgen van The Amazing Hairstylist, heb je ook alle zelfvertrouwen om je klanten gewaagde kleuren en stylen te adviseren en te creëren. Doordat je door onze Educators bent opgeleid in online branding, kun je je klantenbestand in no time laten groeien en sta je dagelijks confident en servicegericht in de salon.

Close up van een student die haar knipt met een tondeuse tijdens The Allround Hairstylist opleiding.

BELANGRIJKE INFO

De vervolgopleiding The Amazing Hairstylist gaat op de volgende data van start:

Tijdens deze opleidingen krijg je 40 weken één dag per week les van 10.00 tot 16.00 uur.

Amsterdam: 23 augustus 2021 (maandag)

Tijdens deze opleidingen krijg je 40 weken twee avonden per week les van 17.00 tot 21.00 uur.

Eindhoven:  23 augustus 2021 (maandag & dinsdag)

Naast het verfijnen van je creatieve kleur- en kniptechnieken, ga je aan de slag met advanced stylingtechnieken, vlechten, barbering, make-overs, communicatie en het geven van een uitgebreid, persoonlijk advies. Ook leren we je de ins en outs van digital branding en hoe je een succesvolle business opbouwt in de salon, zodat je jezelf online én offline sterk kunt positioneren. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens The Amazing Hairstylist, verandert voorgoed hoe jij naar jezelf als kapper kijkt. Na het volgen van deze opleiding maak je voor eens en voor altijd het verschil in de salon!

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod tijdens de opleiding:

vervolgopleiding kappers kniptechniekencreative colouring

advice skills advancedVervolgopleiding Kapper - haarstyling

heren kniptechnieken - barberingmakeoverles

trend colouringOnline branding

Het lesgeld voor de opleiding The Amazing Hairstylist bedraagt € 4.994,-. De opleidingskosten zijn inclusief professionele materialenkit en vrijgesteld van btw (wegens CRKBO-registratie). Desgewenst kun je jouw gekozen werkkit upgraden en/of uitbreiden met extra items. Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding. Je kunt het lesgeld ook in 3 of 6 termijnen betalen. Bij inschrijving betaal je € 250,- administratiekosten.

IDEAL ACTIE: Betaal The Amazing Hairstylist in één keer via iDEAL of Bancontact en ontvang €150,- korting op het lesgeld! Vul de actiecode IDEAL150 in op het inschrijfformulier om jouw korting direct te verrekenen.

BELASTINGVOORDEEL: Krijg een kwart van het lesgeld terug!
Wist je dat je, als je voldoet aan de voorwaarden van de belastingdienst, een deel van het B Academy lesgeld terug kunt krijgen van de Belastingdienst? Om hiervoor in aanmerking te komen is het wel van belang dat je een inkomen hebt waar je inkomstenbelasting over betaalt. 2021 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel krijgt. Bereken met onze rekentool hoeveel jij mogelijk terug krijgt van de belastingdienst:

Rekenhulp

%

* Aan de berekening van de Belastingtool kunnen geen rechten worden ontleend. De Belastingdienst zal op basis van jouw persoonlijke inkomenssituatie de eventuele teruggave bepalen.

Heb je vragen over The Amazing Hairstylist vervolgopleiding? Kom dan naar een infoavond! Op de infoavond krijg je alles te horen over de opleiding, kun je al je vragen stellen en ontmoet je Educators. Check de locaties en data.

Je kan de infoavond ook online bekijken en tijdens de presentatie je vragen stellen via de chat.

Wil je nog meer lezen over deze opleiding? Klik hier voor de online brochure. En heb je een brandende vraag dan kun je B Academy bellen op 020-3122060 of ons een appje sturen via ons WhatsApp nummer 06 – 47306826 (ma t/m vrij van 9:00 – 17:00) .

Boek snel en gemakkelijk de Amazing Hairstylist vervolgopleiding:
1. Klik onderaan de pagina op de ‘Schrijf je nu in’-button
2. Selecteer de gewenste startdatum met de locatie naar voorkeur en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden
3. Vul je factuur- en cursistgegevens in
4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging
5. Je ontvangt een mail met daarin de bevestiging van je inschrijving en een uitnodiging voor een matchingsgesprek (Hier kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Hair en dit is bepalend voor je toelating. We laten maximaal 16 studenten per schooljaar toe).
6. Je matchingsgesprek!
7. Per mail informeren we je over of je bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het komende studiejaar.
8. Welkom bij B Academy! Je toekomst begint hier!

Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen! Niet ontvangen? Geef ons een belletje en we sturen hem naar je op.

B Academy studio in Amsterdam

DIT IS DE OPLEIDING VOOR JOU ALS...

Je net klaar bent met een basis kappersopleiding

 Je zelfverzekerder aan het werk wil in de salon of als zelfstandig ondernemer

Je ambities sky high zijn en je next level self wil ontdekken

“Het tofste vond ik dat de lessen bij B Academy niet voelde als naar school gaan. Na The Amazing Hairstylist-opleiding waren al mijn onzekerheden weg.”

Emina The Amazing Hairstylist Eindhoven

“Bij The Amazing Hairstylist heb ik geleerd om als een zelfverzekerde kapster achter mijn klant te kunnen staan. Het is erg leuk om je passie uit te kunnen breiden en verder te kijken dan de basis technieken!”

Libby The Amazing Hairstylist Eindhoven
testimonial3

 Eva van de Maan
 The Amazing Hairstylist Amsterdam

“De diepgang maakt bij B Academy echt het verschil. Je leert niet alleen het kappersvak beter, maar ook de omgang met klanten. Ik ben op elk gebied gegroeid.”

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.