THE AMAZING HAIRSTYLIST

Ontwikkel je creativiteit en til je kappersskills naar het volgende niveau

B Academy The Amazing Hairstylist kappersvervolgopleiding

Next-level hair, next-level challenges, next-level you

Je hebt ontdekt wat je leuk vindt aan haarstylist zijn en weet waar je goed in bent, maar je hebt nog die extra push nodig om het beste uit jezelf te halen. Net als B Academy geloof jij ook dat je nog niet uitgeleerd bent. The Amazing Hairstylist vervolgopleiding maak je kennis met next-level hair, next-level challenges en next-level you.

Na 21 weken ben je zelfverzekerd en creatief opgeleid. Je bent op de hoogte van de trends, weet alles van de nieuwste ontwikkelingen én je kunt alle skills zelfverzekerd toepassen in de salon.

VERVOLGOPLEIDING THE AMAZING HAIRSTYLIST
VOOR WIE: Niveau 3/4 afgestudeerde haarstylisten en kappers die meer ervaring op willen doen

DEELNEMERS: Max. 16 personen (vol = vol)
LOCATIES: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht
LESDAGEN: 2 dagen per week, 10 tot 16 uur

JAAROPLEIDING
THE ALLROUND HAIRSTYLIST
VOOR WIE: Je hebt weinig/geen ervaring
DEELNEMERS: Max 16 personen
LOCATIES: Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Utrecht
LESDAGEN: 2 dagen per week, 10 tot 16 uur

Kom naar onze infoavond!

Bekijk hier alle data en locaties van onze infoavonden.

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.

TIJDENS JE OPLEIDING

Uit je comfort zone
Tijdens de 21 weken durende kappersopleiding ga je je kappersvaardigheden nog verder uitbreiden. De basis ken je, nu is het tijd om te experimenteren! We gaan op zoek naar jouw trademark in het kappersvak en dagen je uit om uit je comfort zone te gaan.

Jij als merk
It’s playtime! Tijdens The Amazing Hairstylist focussen we ons op speelse technieken als vlechten en make-overs, maar ook op ultiem precisiewerk wat je nodig hebt voor barbering. Het onmisbare stukje advisering nemen we verder onder de loep en duiken we de marketing in. Branding is namelijk een essentieel onderdeel van je vak en onze Educators leren je graag over hoe je jezelf online en offline sterk kunt positioneren.

B Academy Amazing Hairstylist student die het haar knip van een model
Close up van een student die haar knipt met een tondeuse tijdens The Allround Hairstylist opleiding.

NA JE OPLEIDING

Confident en servicegericht
Naast dat jij zelfverzekerd in de salon te werk gaat na het volgen van The Amazing Hairstylist, heb je ook alle zelfvertrouwen om je klanten gewaagde kleuren en stylen te adviseren en te creëren. Doordat je door onze Educators bent opgeleid in online branding, kun je je klantenbestand in no time laten groeien en sta je dagelijks confident en servicegericht in de salon.

Jezelf nog verder ontwikkelen
Wil jij na The Amazing Hairstylist je skill set verder uitbreiden en veelzijdig ingezet worden? Misschien is onze On The Set cursus eentje om te overwegen! On The Set is dé aftrap voor haarstylisten met make-up en fashion ambitie. Ons aanbod stopt niet na afronden van The Amazing Hairstylist; we bieden ook de opleiding Barber Skills aan om je vaardigheden in het herenvak te specialiseren!

NA JE OPLEIDING

Jouw toekomst verzekerd
Op B Academy leer je veel meer dan alleen de technieken. Na het afronden van The Allround Hairstylist-opleiding ben je communicatief sterk, maar ook emotioneel weerbaar, oplossingsgericht en zelfbewust. De basis heb je in the pocket en nu kun je je verder ontwikkelen om aan het werk te kunnen gaan als salonhaarstylist, ondernemer, haarstylist-vlogger, product firma ambassadeur of session haarstylist (backstage werk). Het is volledig aan jou wat je uit je opleiding haalt, wij helpen je met het ontdekken ervan!

Vervolgmogelijkheden
Wil je je skill set verder ontwikkelen? B Academy biedt ook een vervolg kappersopleiding en aanvullende cursussen. Je kunt doorgroeien met onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist, onze On The Set hairstyling cursus volgen of de cursus Barber Skills volgen! Na afronding van de B Academy-kappersopleidingen heb je alle vaardigheden in huis om je kapperscarrière tot een succes te maken!

Close up van een student die haar knipt met een tondeuse tijdens The Allround Hairstylist opleiding.

BELANGRIJKE INFO

Tijdens The Amazing Hairstylist krijg je 21 weken twee keer per week les van 10.00 tot 16.00 uur. In totaal zijn dit 12 lesuren per week.

De vervolgopleiding The Amazing Hairstylist gaat op de volgende data van start:

Amsterdam: 2 februari 2020 (zondag & maandag)
Arnhem:
3 februari 2020 (maandag & woensdag)
Eindhoven:
3 februari 2020 (maandag & dinsdag)

Naast het verfijnen van je creatieve kleur- en kniptechnieken, ga je aan de slag met advanced stylingtechnieken, vlechten, barbering, make-overs, communicatie en het geven van een uitgebreid, persoonlijk advies. Ook leren we je de ins en outs van digital branding en hoe je een succesvolle business opbouwt in de salon, zodat je jezelf online én offline sterk kunt positioneren. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens The Amazing Hairstylist, verandert voorgoed hoe jij naar jezelf als kapper kijkt. Na het volgen van deze opleiding maak je voor eens en voor altijd het verschil in de salon!

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod tijdens de opleiding:

vervolgopleiding kappers kniptechniekencreative colouring

advice skills advancedVervolgopleiding Kapper - haarstyling

heren kniptechnieken - barberingmakeoverles

trend colouringOnline branding

Het lesgeld voor de opleiding The Amazing Hairstylist bedraagt € 4.994,-. Je kunt dit ook in termijnen betalen. Dit bedrag is All-INCLUSIVE*. Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding. Je kunt het lesgeld één keer, in zes of in twaalf termijnen betalen. Op de inschrijfpagina van The Amazing Hairstylist vind je hier meer informatie over.

BELASTINGVOORDEEL: Krijg een kwart van het lesgeld terug!
Wist je dat je een deel van het B Academy lesgeld terug kunt krijgen van de Belastingdienst? 2019 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel krijgt bij het volgen van The Amazing Hairstylist-opleiding. Bereken met onze rekentool hoeveel jij terug krijgt van de belastingdienst:

Rekenhulp

%

* Aan de berekening van de Belastingtool kunnen geen rechten worden ontleend. De Belastingdienst zal op basis van jouw persoonlijke inkomenssituatie de eventuele teruggave bepalen.

Heb je vragen over The Amazing Hairstylist vervolgopleiding? Kom dan naar een infoavond! Op de infoavond krijg je alles te horen over de opleiding, kun je al je vragen stellen en ontmoet je Educators. Check de locaties en data.

Wil je alle info thuisgestuurd krijgen? Vraag onze brochure aan. En heb je een brandende vraag dan kun je B Academy bellen op 020-3122060 of ons een appje sturen via ons WhatsApp nummer 06 – 47306826 (ma t/m vrij van 9:00 – 17:00) .

Boek snel en gemakkelijk de Amazing Hairstylist vervolgopleiding:
1. Klik onderaan de pagina op de ‘Schrijf je nu in’-button
2. Selecteer de gewenste startdatum met de locatie naar voorkeur en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden
3. Vul je factuur- en cursistgegevens in
4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging
5. Je ontvangt een mail met daarin de bevestiging van je inschrijving en een uitnodiging voor een matchingsgesprek (Hier kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Hair en dit is bepalend voor je toelating. We laten maximaal 16 studenten per schooljaar toe).
6. Je matchingsgesprek!
7. Per mail informeren we je over of je bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het komende studiejaar.
8. Welkom bij B Academy! Je toekomst begint hier!

Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen! Niet ontvangen? Geef ons een belletje en we sturen hem naar je op.

B Academy studio in Amsterdam

DIT IS DE OPLEIDING VOOR JOU ALS...

Je net klaar bent met een basis kappersopleiding

 Je zelfverzekerder aan het werk wil in de salon of als zelfstandig ondernemer

Je ambities sky high zijn en je next level self wil ontdekken

testimonial3

 Eva van de Maan
 Haarstylist

“De diepgang maakt bij B Academy echt het verschil. Je leert niet alleen het kappersvak beter, maar ook de omgang met klanten. Ik ben op elk gebied gegroeid.”

testimonial3

 Carolina Molenbeek 
 Haarstylist 

“De educators dagen je op alle vakken uit om je in elk opzicht zo creatief mogelijk te maken. Je wordt voortdurend gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. ”

testimonial3

 J. de Fevre 
 Saloneigenaar Cosmo Hairstyling

“De B Academy studenten zijn erg gemotiveerd, dat is een duidelijk verschil. De kappersopleiding sluit erg goed aan op het werk in de salon.”

Klaar om je in te schrijven?

Top! Laten we van start gaan met jouw B Academy-avontuur.