Ontwikkel je creativiteit en til je kappersskills naar het volgende niveau!

Je hebt al een basis kappersopleiding afgerond en hebt de kernvaardigheden onder de knie. Maar voor jou is dat niet genoeg! Jij wilt weten hoe je de basistechnieken kunt combineren, om eindeloos creatief te kunnen zijn met een persoonlijke touch. Je wilt het zelfvertrouwen hebben om je klanten uitdagende kleuren te adviseren en om te durven experimenteren. Je wilt het gevoel hebben dat je alle situaties in de salon aankunt. Dat leren we je allemaal tijdens The Amazing Hairstylist.

Naast het verfijnen van je creatieve kleur- en kniptechnieken, ga je aan de slag met advanced stylingtechnieken, vlechten, barbering, make-overs, communicatie en het geven van een uitgebreid, persoonlijk advies. Ook leren we je de ins en outs van digital branding en hoe je een succesvolle business opbouwt in de salon, zodat je jezelf online én offline sterk kunt positioneren. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens The Amazing Hairstylist, verandert voorgoed hoe jij naar jezelf als kapper kijkt. Na het volgen van deze opleiding maak je voor eens en voor altijd het verschil in de salon!

Wat jij leert tijdens The Amazing Hairstylist:

vervolgopleiding kappers
The Amazing Hairstylist
trend colouring
kappersopleiding The Amazing Hairstylist
Vervolgopleiding Kapper
kapper opleiding the amazing hairstylist
The Amazing Hairstylist

“De studenten van B Academy zijn erg gemotiveerd, dat is een duidelijk verschil. De kappersopleiding sluit erg goed aan op het werk in de salon.”

– J. le Fevre / Eigenaar Cosmo Hairstyling (Nijmegen)

“De kappersopleiding van B Academy is heel breed, waardoor studenten al salongericht kunnen denken en dit in de praktijk kunnen toepassen. De opleiding biedt een sterke basis en is zeer gericht op de trends van nu, terwijl reguliere kappersopleidingen meer met de basistechnieken bezig zijn.”

– B. de Zeeuw / People Behind The Mirror (Ede)

“Het tofst aan de opleidingen, vond ik de manier van lesgeven: met fun, techniek en pure passie. Tijdens de opleiding ben ik creatief en out of the box gaan leren denken. Je bouwt je eigen manier van werken op, nadat je de basis goed hebt geleerd.”

– Shahram / Oud-student B Academy

“De studenten van B Academy zijn erg gemotiveerd, dat is een duidelijk verschil. De kappersopleiding sluit erg goed aan op het werk in de salon.”

– J. le Fevre / Eigenaar Cosmo Hairstyling (Nijmegen)

“De kappersopleiding van B Academy is heel breed, waardoor studenten al salongericht kunnen denken en dit in de praktijk kunnen toepassen. De opleiding biedt een sterke basis en is zeer gericht op de trends van nu, terwijl reguliere kappersopleidingen meer met de basistechnieken bezig zijn.”

– B. de Zeeuw / People Behind The Mirror (Ede)

“Het tofst aan de opleidingen, vond ik de manier van lesgeven: met fun, techniek en pure passie. Tijdens de opleiding ben ik creatief en out of the box gaan leren denken. Je bouwt je eigen manier van werken op, nadat je de basis goed hebt geleerd.”

– Shahram / Oud-student B Academy

B Academy kappersopleiding The Amazing Hairstylist
Wat:
 De essentiële vervolgopleiding voor kappers die verder willen
Voor wie: Niveau 3 of 4 afgestudeerde haarstylisten en kappers met ervaring die meer creativiteit en zelfvertrouwen in het vak willen ontwikkelen
Doel: Na het afronden van deze opleiding ben je zelfverzekerd en creatief opgeleid. Je bent op de hoogte van de trends, weet alles van de nieuwste ontwikkelingen én je kunt alle skills zelfverzekerd toepassen in de salon.
Duur: 21 weken (2 dagen per week)

De vervolgopleiding The Amazing Hairstylist gaat op de volgende data van start:

Augustus 2019
Amsterdam 25 augustus 2019 (zondag & maandag)
Arnhem
21 augustus 2019 (maandag & woensdag)
Eindhoven
26 augustus 2019 (maandag & dinsdag)
Utrecht
22 augustus 2019 (dinsdag & donderdag)

Het lesgeld voor de opleiding The Amazing Hairstylist bedraagt € 4.994,-. Je kunt dit ook in termijnen betalen. Dit bedrag is All-INCLUSIVE*. Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de opleiding.

Krijg een kwart van het lesgeld terug!
Wist je dat je een deel van het B Academy lesgeld terug kunt krijgen van de Belastingdienst? 2019 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel terugkrijgt bij het volgen van een opleiding. Wanneer je de The Amazing Hairstylist-opleiding volgt, krijg je, afhankelijk van je inkomsten, ongeveer € 1.700,- terug bij je opgave inkomstenbelasting. Bereken met onze rekentool hoeveel jij terug krijgt van de belastingdienst! Wil je weten hoe je dit precies terug krijgt? Kijk dan op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Je kunt het lesgeld één keer, in zes of in twaalf termijnen betalen. Op de inschrijfpagina van The Amazing Hairstylist vind je hier meer informatie over.

De lesweek
Tijdens de The Amazing Hairstylist krijg je twee dagen per week les van 10.00 tot 16.00 uur, gedurende 21 weken.

Lesgeld
Het lesgeld is een ‘all inclusive’ prijs. De opleidingskosten van The Amazing Hairstylist zijn inclusief gebruik van care & styling producten, kleur producten, materialen, werkkit, lesboek, examengeld en eindopdracht.

Minderjarig?
Ben je nog geen 18 jaar en ben je niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een MBO niveau 2 of havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.

BPV of stage?
Er wordt door B Academy sterk aangeraden twee tot drie dagen ervaring op te doen in een salon door middel van stage/werk.

Studiefinanciering
Omdat B Academy een particulier opleidingsinstituut is, kom je niet in aanmerking voor een OV-jaarkaart of studiefinanciering. Maar je hoeft ook geen lesgeld aan DUO te betalen.

Belastingvoordeel

Wist je dat je een deel van het B Academy lesgeld terug kan krijgen van de Belasting? We hebben alles op een rijtje voor je gezet om te checken of je hiervoor in aanmerking komt.

Je komt in aanmerking voor een belastingaftrek wanneer:

– je geen recht hebt op studiefinanciering en studenten-OV
– je zelf je studiekosten betaalt (als je ouders betalen, kun je geen belasting aftrekken). Als je het deels vergoed krijgt, tellen alleen de kosten die voor jouw rekening zijn

Er zijn een aantal voorwaarden waar je op moet letten:

– de kosten moeten minimaal 250 euro zijn
– je mag maximaal 15.000 euro per jaar aftrekken
– je studie is een leertraject, dus je studie moet onder begeleiding van een leraar zijn
– je studie is bedoeld voor een toekomstig beroep

De B Academy opleidingen voldoen aan alle bovenstaande voorwaarden. Maar dat is nog niet alles! Naast het lesgeld is het mogelijk om extra gemaakte kosten om je studie te kunnen betalen af te trekken bij de Belasting, namelijk:

– cursusgeld, collegegeld en examengeld
– leermiddelen die je nodig hebt voor de opleiding, bijvoorbeeld een kappersschaar, boeken, readers, cd’s en software
– beschermingsmiddelen, denk aan een kappersschort, handschoenen etc.
– promotiekosten

100% certificaatgarantie volgens B Academy protocol en geen lesuitval.

Een opleiding kiezen is niet niks. Daarom hebben wij ook infoavonden! Tijdens deze avonden word je uitgebreid geïnformeerd over de opleiding en kun je de sfeer van B Academy proeven. De datum van de eerstvolgende infoavond kun je hier vinden.

Om zeker te weten dat deze opleiding de juiste is voor jou en omdat we maar 16 plaatsen per klas beschikbaar hebben, werken wij met matchingsgesprekken. Het is belangrijk dat je naast medestudenten staat die net zo enthousiast, gemotiveerd en gepassioneerd zijn als jij!

Je kunt jezelf aanmelden voor een matchingsgesprek door een mail te sturen naar inge.hengst@bacademy.nl.

Heb je een vraag over deze opleiding? Dan horen we graag van je via het contactformulier. Dit formulier kun je hier vinden. Wil je ons liever telefonisch spreken over deze opleiding? Klik dan hier en we bellen je zo snel mogelijk terug: Bel mij terug

Bel mij terug

Mijn naam *

Mijn nummer *

Leave this empty:

Komt er in al jouw enthousiasme veel vragen bij je naar boven? Neem dan een kijkje op onze FAQ pagina! Op deze pagina krijg je antwoord op veelgestelde vragen rondom onze kappersopleidingen. Klik hier!

Krijg een deel van je lesgeld terug!

2019 is het laatste jaar dat je belastingvoordeel krijgt bij het volgen van The Amazing Hairstylist-opleiding. Bereken met onze rekentool hoeveel jij terug krijgt van de belastingdienst:

Rekenhulp

%

* Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. De Belastingdienst zal op basis van jouw persoonlijke inkomenssituatie de eventuele teruggave bepalen.

Are you ready to be amazing?
Klik dan hier om je in te schrijven!

B academy filosofie

INFOAVOND THE AMAZING HAIRSTYLIST

Wil je graag meer informatie over deze kappersopleiding? Kom dan naar de infoavond! Tijdens deze avond maak je vrijblijvend kennis met B Academy en word je uitgebreid geïnformeerd over The Allround Hairstylist en The Amazing Hairstylist. Bekijk hier de infoavond-data per locatie en schrijf je alvast in. Tot dan!